Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Autoklave šiek tiek kitaip gaunasi, bet neblogai ir šitaip Galima su visokia mėsa daryti, tik jei jautiena senesnio gyvulio, tai labai jau ilgai reiktų žaisti, kepti ilgai ir nuobodžiai, dar papildant karšto skysčio vis, o kiauliena, jei parduotuvinė, tai greit iškepa.