pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Velykiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai ir Idėjos Šventei

Šventiniams Velykų pusryčiams dažniausiai yra patiekiami įvairūs šaltieji patiekalai kiaušiniai ir iš jų pagaminti patiekalai, šviežiai kepta duona, kumpiai ir dešros, salotos, įvairūs sumuštiniai, velykiniai pyragai.

Velykiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai ir Idėjos Šventei

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Rūkyta žuvis: geriausi receptai ir patarimai

Rūkyta žuvis: geriausi receptai ir patarimai

Kaip pagaminti padažą kotletams

Paruošimas 30 min Porcijos 6 Šis džiovintų grybų padažas iš baravykų galite keisti pievagrybiais , pagamintas su grietinėle, mano šeimai itin tinka prie pačių įvairiausių mėsos kepsnių.

Kaip pagaminti padažą kotletams

Marinuoti česnakų žiedkočiai: pikantiškas užkandis jūsų stalui

Marinuoti česnakų žiedkočiai: pikantiškas užkandis jūsų stalui

Įdaryta vištienos krūtinėlė: skanu ir įdomu!

Įdaryta vištienos krūtinėlė: skanu ir įdomu!

Kaip Paruošti Sultingą Vištienos Krūtinėlę - Išsamus Gidas

Naudokite kulinarinius įrankius foliją, maišelius, rankoves, kepimo popierių tai padės išsaugoti baltos mėsos skonį ir naudą, o orkaitė ir kepimo skarda bus švarios.

Kaip Paruošti Sultingą Vištienos Krūtinėlę - Išsamus Gidas

Vistienos Vyniotinis su Slyvomis - Gardus ir Sveikas Receptas

Patiekalas pasirodo labai sotus, būtent taip yra, kai negalima išskirti nė vieno ingrediento česnakai, svogūnai ir morkos suteikia vištienai subtilų aštrų aromatą, slyvos padaro vištieną šiek tiek saldesnę, o pomidorų sultys sujungia visus ingredientus į vieną kompoziciją.

Vistienos Vyniotinis su Slyvomis - Gardus ir Sveikas Receptas

Efektyvus mitybos planas raumenų masei didinti

Efektyvus mitybos planas raumenų masei didinti

Prabangios Salotos su Jūros Gėrybėmis: Lengvas Receptas Gurmanams

Prabangios Salotos su Jūros Gėrybėmis: Lengvas Receptas Gurmanams

Ketogeninė dieta: viskas, ką reikia žinoti norint pradėti

Ketogeninė dieta: viskas, ką reikia žinoti norint pradėti

Sveiki pusryčiai lieknėjant: TOP 10 idėjų

Sveiki pusryčiai lieknėjant: TOP 10 idėjų

Menkės filė keptuvėje: greitas ir skanus receptas

Menkės filė keptuvėje: greitas ir skanus receptas

Kaip kepti tobulus kepsnius keptuvėje - žingsnis po žingsnio vadovas

Tačiau šiemet užsibrėžiau tikslą visgi atrasti formulę, kuri man užtikrintų, kad kiekvienąkart gaučiau tą, ko noriu, bet ne tai, kas gavosi Užtai su džiaugsmu savo formule dalinuosi ir su jumis Viena iš pagrindinių paslapčių, kaip bežiūrėčiau, visgi yra Big Green Egg grilis su visomis savo gerosiomis savybėmis ir universalumu.

Kaip kepti tobulus kepsnius keptuvėje - žingsnis po žingsnio vadovas

Kaip maitintis sergant tulžies pūslės akmenlige: ką valgyti ir ko vengti

Kaip maitintis sergant tulžies pūslės akmenlige: ką valgyti ir ko vengti

Sveikatos šaltinis: šviežiai spaustos sultys kiekvieną dieną

Sveikatos šaltinis: šviežiai spaustos sultys kiekvieną dieną

Marinuoti agurkai su medumi ir ciberžole: pikantiškas skonis jūsų stalui

Marinuoti agurkai su medumi ir ciberžole: pikantiškas skonis jūsų stalui

Plekšnės paruošimas kepimui: žingsnis po žingsnio instrukcija

Plekšnės paruošimas kepimui: žingsnis po žingsnio instrukcija

Ežero Gyvybė: Kas Sudaro Ežero Mitybos Tinklą?

Ežero Gyvybė: Kas Sudaro Ežero Mitybos Tinklą?

Pasidaryk Pats: Žuvų Šėryklos Gamyba Žingsnis po Žingsnio

Pasidaryk Pats: Žuvų Šėryklos Gamyba Žingsnis po Žingsnio

Cepelinų virimo laikas: viskas, ką reikia žinoti

Cepelinų virimo laikas: viskas, ką reikia žinoti

Kotletai su Grikiais - Tradicinis Lietuviškas Patiekalas

Šie skanėstai tikrai sužavės smaližius ir mėgstančius aromatingą desertinę popietinę kavą, kurioje lėtai tirpsta nedideli snieguoto skanėsto gabaliukai.

Kotletai su Grikiais - Tradicinis Lietuviškas Patiekalas

Gardžioji žirnių sriuba: klasikinis receptas

Gardžioji žirnių sriuba: klasikinis receptas

Purus šokoladinis keksas: paprastas receptas

Purus šokoladinis keksas: paprastas receptas