Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Stambesnė karka iš užpakalinės kiaulės dalies geriausiai tinka ilgam kepimui, o priekinės dalies karkas, kurios liesesnės ir mažesnės, verčiau palikite mėsos rūkinimui.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Paruošiama kiauliena Kiaulienos sprandinė supjaustoma maždaug 1 cm storio riekelėmis ir išmušama virtuviniu plaktuku, kol mėsa tampa plona ir lanksti.
Šie vištienos kukuliai kreminiame grybų padaže yra vienas mėgstamiausių mano mėsos kukulių receptų, o padažas toks fantastiškas, kad dažnai kartais per daug dažnai jį naudoju ir kituose savo patiekaluose.
Į gautą masę įtarkuojame česnaką, sudedame smulkintas prieskonines žoleles, pirštais sutrupiname fetą, suberiame kietąjį sūrį, darkart viską išmaišome.