pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Skanių padų idėjos vistienos kepsniams

Kiaulienos kepsniai kreminiame špinatų padaže

Autorius apie receptą: Be galo gardūs kepsneliai, kuriems tiesiog sunku atsispirti. Jie švelnaus skonio, kreminis padažas padengia kiekvieną gabalėlį lyg kviesdamas į tikrą skonių puotą. Be galo gardūs kepsneliai, kuriems tiesiog sunku atsispirti. Jie švelnaus skonio, kreminis padažas padengia kiekvieną gabalėlį lyg kviesdamas į tikrą skonių puotą. LaMaistas.lt

AKCIJOS:

Rodyti akcijas

TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 4

Mango ir persikų padažas

Į smulkintuvą suberkite supjaustytą 1 didelį gerai sunokusį mango vaisių, 1 didelį gerai sunokusį susmulkintą persiką, ½ mažo raudonojo svogūno, 2 nedidelius slyvinius pomidorus, ½ čili pipiro, žiupsnelį tarkuotos apelsino žievelės, 1 valg. š. susmulkintos kalendros, druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį, žiupsnelį cukraus, 2 ¼ arb. š. aguonų, įpilkite ½ valg. š. šviežiai spaustų citrinos sulčių, 2 valg. š. šviežiai spaustų apelsinų sulčių. Viską gerai suplakite ir palikite valandai pastovėti.

Tinka prie vištienos, lašišos, salotų. Pagaminsite per 15 minučių.

Skanaus!

Grybų padažas

Pagaminsite per 15 minučių. Padažas tinka prie kiaulienos ir vištienos kepsnių.

Padažo užteks 6 porcijoms, jį pagaminsite per 25 minutes.

123RF.com nuotr./Berno padažas

Padazas prie vistienos kepsniu

Vištienos mėsa yra puikus dietinis produktas, bet jos skonis nėra labai išraiškingas, todėl puikus būdas jai pagardinti yra padažai. Keisdami padažus kaskart galite susikurti vis naujų skonių patiekalus.

Mango ir aitriųjų paprikų padažas

Reikės:

Šaukštas natūralaus medaus

Šviežiai spaustų žaliųjų citrinų sulčių (50 g)

Šviežių aitriųjų paprikų,

druskos pagal skonį

Mangą, medų ir kitus ingredientus sudėkite į trintuvę. Viską sutrinkite. Padažą galima patiekti tiek šiltą, tiek šaltą.

Sviesto ir acto padažas vištienai

Šis padažas tinka prie įvairių vištienos patiekalų, orkaitėje keptų sparnelių ar šlaunelių.

Reikės:

sviestas: 2 valgomųjų šaukštų

balto vyno actas: 2-3 valgomųjų šaukštų

raudonosios paprikos: žiupsnelio

grūstos aitriosios paprikos: žiupsnelio

Išlydome sviestą, supilame actą bei sudedame prieskonius. Truputį pakaitiname bei užpilame ant iškeptos vištienos.

Šaltalankių padažas prie vištienos

Reikės:

Saujelė šaltalankių uogų

Šaltalankių tyrė 50

Neriebi grietinėlė 100 g

Alyvuogių aliejus svogūnui pakepinti

Druskos, pipirų pagal skonį

Į paruoštą vištienos sultinį suberkite šaltalankio uogas, užvirinkite. Įdėkite šaltalankių tyrės, neriebios grietinėlės, sudėkite pakepintą svogūną, garstyčias, prieskonius. Viską virkite 3–5 min.

  • Susijusios kategorijos:

Padazas prie vistienos kepsniu

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “padazas vistienai” rasta receptų 1000Greitos tortilijos su vištiena ir pupelėmisVištiena raudono vyno padaže

‘Bang Bang’ vištiena karšto oro gruzdintuvėje

2024/06/09 2024/05/19 pagal Karolina Puodžiūtė

Paruošimas: 35 min Porcijos: 4 Neseniai rodžiau kaip pagaminti karštus sumuštinius su sūriu oro gruzdintuvėje. Šiandien dalinuosi išskirtiniu receptu, kuris praturtins jūsų virtuvę – Bang Bang vištiena karšto oro gruzdintuvėje. Tai ne tik puikus būdas paruošti vištieną, bet ir sveikesnis pasirinkimas, palyginti su tradiciniu kepimu aliejuje. Naudojant karšto oro gruzdintuvę, galima išgauti traškų paviršių be perteklinio … Skaityti toliau