pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip Tinkamai Išvirti Jautieną - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Tinkama vandens temperatūra ir optimalus vandens kiekis

Italų virėjai įsitikinę, kad pagrindinė tobulų spagečių paslaptis yra tinkama keptuvė. Ji turi būti didelė. Ne, ne tik didelis, bet ir labai didelis. Ką turėtų daryti naminės šeimininkės, neturinčios indų plačiu dugnu? Reikia paimti didžiausią puodą, įpilti vandens (beveik iki viršaus) ir užvirti. Tiksliai kietasMakaronams virti idealiai tinka verdantis vanduo. Taigi standartinei spagečių pakuotei (250 gramų) reikia mažiausiai 2,5 litro vandens. Tik tokiu atveju makaronai bus tolygiai paskirstyti keptuvėje ir tinkamai išvirti.

Kiekvienas nuleidžia spagečius vertikaliai, išskleisdamas. Teisingai – nereikia jų laužyti. Po kelių sekundžių dugnas taps minkštas, o makaronai visiškai panirs į vandenį. Kai tai atsitiks, galite sumažinti ugnį ir pasūdyti spagečius (10 gramų druskos 100 gramų produkto).

Kaip virti džiovintų grybų sriubą: ingredientai, receptai, gaminimo patarimai

Jų džiovintų grybų sriuba yra tradicinis rusų virtuvės patiekalas. Jis ruošiamas iš baravykų, baravykų, voveraičių, medaus grybų ir kt. Sriubą geriausia virti su kiaulienos grybais arba iš skirtingų mišinio. Turiu pasakyti, kad šviežia sriuba nėra tokia gera - ji neturi to ryškaus aromato, kurį suteikia džiovintos

Naudingi patarimai renkantis mėsą

Nusprendusios gaminti tokį patiekalą, šeimininkės susiduria su klausimu, kaip teisingai išvirti šurpą. Norėdami tai padaryti, turėtumėte žinoti keletą gudrybių, kurios padarys patiekalą sodrų, skanų, kvapnų ir maistingų:

  1. Mėsa turi būti šviežia ir gražiai ryškiai rausvos spalvos. Geriausias pasirinkimas būtų garuose ruošta jautiena arba ėriena.
  2. Riebalai turi būti b alti arba šiek tiek gelsvi. Jei riebalai rausvi, vadinasi, jie buvo mirkomi specialiame „gaiviname“tirpale.
  3. Mėsoje neturi būti pažeistos plutos, pašalinių dėmių ir gleivių.
  4. Supakuotoje mėsoje turi būti nurodyta galiojimo data ir pakavimo data.

Naudodamiesi šiais patarimais galite pasirinkti geriausią mėsos gabalą tokiam skaniam patiekalui kaip šurpa gaminti.

Shurpa – rytietiškas patiekalas. Ši sriuba labai soti, kvapni ir soti. Pasak daugelio rytiečių, jis turi gydomųjų savybių, o kai kurios ligos jo pagalba gydomos.

Kaip ruošiamas šurpa

Žinodami būtinus ingredientus, turėtumėte pradėti gaminti. Tačiau ne visi žino, kaip teisingai virti šurpą.

Šį patiekalą galima gaminti 2 būdais, būtent, jį galima virti arba kepti.

Gaminant jis kepamas puode ant silpnos ugnies. Bet kepant šurpa kepama katile. Po to jis užpildomas vandeniu ir brandinamas, kol iškeps.

Jei katilo nėra, mėsą ir daržoves galite apkepti keptuvėje, o tada supilti į puodą su vandeniu.

Daržovės supjaustomos gana dideliais gabalėliais. Pavyzdžiui, pomidorai susmulkinami tik į 3–4 dalis, o vidutinio dydžio bulvės – per pusę.

Prieskonius reikia dėti gaminimo pradžioje. Taigi jie prisotins visą patiekalą aromatais. Tačiau šurpa sūdoma tik mėsai paruošus.