pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip minkštinti jautienos mėsą - patarimai ir gudrybės

Jautiena troškinta aluje


Sotus karštas troškinys su jautiena ir alumi. Skaniausias toks troškinys yra pašildytas kitą dieną. Aš kitaip ir nedarau – pagaminu iš vakaro, o valgau atkentėjusi visas pagundas kitos dienos vakarienei.

Ingredientai:

Gamybos procesas panašus į Boeuf Bourguignon troškinį.

Kaip suminkštinti odą: 3 veiksmingų būdų, tradicinius receptus

Oda avalynei, palyginti su dirbtinės odos gaminių turi daug teigiamų savybių, raktas, kurios yra kokybės. Nepaisant to, laikui bėgant kai kurios dalys tokius produktus pradeda sukelti tam tikrą diskomfortą - Nugarėlės, vidpadžiai ar kitų akimirkų tapo standus arba šiurkščiavilnių.

Todėl batų savininkas yra klausimas, minkština odą, pageidautina namuose? yra daug būdų, kaip sušvelninti žaliavinės odos.

  • 1. Kas diskomfortas gali būti?
  • 2. ypatingas akimirkas
    • 2.1. Sušvelninti batų dėl glicerino
    • 2.2. Minkština batus su vašku
    • 2.3. Taukų kaip priemonę sušvelninti batų

    Mėsos brandinimas

    Dėl brandinimo mėsa būna minkštesnė, lengviau kramtoma ir virškinama. Kartu išryškėja skonis ir atsiranda pasitenkinimas maistu. Kepdama kepsnius, net druskos nebarstau, nes brandinta ir tinkamai iškepta mėsa skani pati savaime.

    Man labai norėjosi keptos ant grilio mėsos. Dirbame su vyru namuose, tad tokį planą įgyvendinti lengvai sekasi. Vyrui pamirksėjau blakstienomis, kad laaaaaabai noriu ir… pietų metų grilis užkurtas.

    Gaminimas – paprastas. Įkaitiname kepsninę ir ant atviros ugnies, 3 minutes iš vienos pusės ir 3 minutes iš kitos, apkepame jautieną.

    Labai svarbu vengti skrudėsių ir mėsos perkepimo, nes tokiu atveju formuojasi toksinės medžiagos ir prastėja virškinimas, pasisavinimas.

    KELETAS GUDRYBIŲ MĖSAI SUMINKŠTINTI

    • Kiauliena bus itin minkšta, jei marinuosite ją kefyru.
    • Rūgštus marinatas (citrinų sulčių, acto, sauso raudonojo vyno, svogūnų ir vitrinų sulčių mišinys) suminkština mėsos audinius ir ji tampa minkštesnė, įgauna papildomo įdomaus skonio ir kvapo.
    • Kietos mėsos problema kaipmat išnyks, jei ištrinsite ją, likus valandai iki gaminimo, degtine.
    Fotolia nuotr. / Kiauliena