pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip marinuoti vištienos filė - Puikių skonio receptai ir patarimai

Kefyre marinuoti vištienos kepsniai

Pasiruošiu mėsą, jei nepamirštu, jau iškart po pusryčių – vištos krūtinėlę perpjaunu per pusę išilgai, lengva pamušu, paploninu.

Ant viršaus užpilu stiklinę „Dvaro“ kefyro ir dar pridedu druskos, po žiupsnelį kario arba ciberžolės, kvapiųjų arba baltųjų pipirų, paprikos, džiovinų česnakų ir mėgstamų žolelių. Jei turiu laiko, palaikau vištieną šiame marinate. Jei ne, einu prie kepimo iškart.

Kiaušinius išplaku su dviem šaukštais kefyro.

Reklama41011

Tuomet reikia išsidėliot tokią gamybos liniją: miltai, kiaušinių plakinys ir džiūvėsėliai. Ir į miltus, ir į džiūvėsėlius įberiam nedaug druskos, pipirų, paprikos, kario, kad skoniai eitu tolygiai ir gražiai visame kepsnyje.

Vištienos gabaliuką ramiai ir lėtai pamirkom į miltus, tada į kiaušinį ir pabaigiam su džiuvesėliais.

Keptuvėje lengvai apskrudinam po 3 min. kiekvieną pusę. Dedam į šiltą orkaitę, įkaitintą iki 120 C, kad neatvėstų, kol iškepsime kitus kepsnius.

IngredientaiBeata Nicholson

Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!

Reklama41003KomentaraiLina parašė:Labai skanūs kepsneliai! Mėsytė minkštutėlė ir nesausa.Lina parašė:O jei tą patį viską kept ne keptuvėje ar orkaitėje – išeitų taip pat skaniai?Rita parašė:Atrodo labai skaniai. Gal galite parašyti salotų receptą?Brigita parašė:

Sveiki, jei kepti orkaiteje, tai kokioje temperaturoje, kiek laiko ir ant kokios programos? Ar reiketu apversti ir nepagaileti aliejaus?

Elena parašė:Puikūs kepsneliai, visad pamalonina gomurį 🙂
Rašyti komentarą

Vištienos krūtinėlė orkaitėje | 15-kos receptų rinkinys

Iškepta krūtinėlė gaunasi sultinga, jei ją kepate vidutinėje temperatūroje: apie 170-180 laipsnių. Prieš dėdami patiekalą į įkaitintą orkaitę, krūtinėlės paviršių būtinai aptepkite padažu. Be to, neturėtumėte nusiminti ilgai marinuodami vištieną – pakanka marinuoti labai trumpai. Marinatui puikiai tiks ne tik saldžiarūgščiai padažai, bet ir klasikinis druskos, pipirų, citrinų sulčių, alyvuogių aliejaus ir medaus variantas, kurį rekomenduoja patyrę šefai ir kulinarai. Visas procesas trunka mažiau nei valandą.

Svarbu: didžiausią naudą galima gauti kepant krūtinėles specialiame kepimo maišelyje ar rankovėje. Tada nereikės naudoti aliejaus – paukštis iškeps savo sultyse. Lengvi daržovių garnyrai daro šį patiekalą patrauklų tiems, kurie stebi savo figūrą.

Patarimai

Kaip marinuoti vištieną

Marinatui negailėkite druskos ir kitų prieskonių, nes tik dalis jų įsigers į mėsą, net jei marinuosite per naktį. Vištiena gali būti šiek tiek „blanki“, todėl jai tinka „ryškaus“ skonio marinatas.

1. Paruoškite marinatą dubenyje, tada perpilkite jį į sandarų indą, pavyzdžiui, plastikinį uždaromą maišelį arba maisto laikymo indą, kuriame tilptų visa mėsa.

2. Sudėkite vištienos gabalėlius ir panardinkite juos į marinatą. Kad aromatas ir skonis patektų į mėsą, prieš tai galite kelis kartus įpjauti mėsą peiliu, tačiau tai nėra būtina.

3. Uždarykite indą ir perkelkite į šaldytuvą, kad vištiena marinuotųsi ne ilgiau kaip 24 valandas.

Kaip marinuoti vištieną, kad ji būtų minkšta, o skonis – ypatingas: 5 receptai, kuriuos turite išmėginti

Svarbiausia užduotis marinuojant vištieną? Išskirtinis skonis ir minkštumas. Itin dažnai susiduriame su tuo, jog vištiena, nepaisant mūsų pastangų, išlieka sausa ir kieta. Ar gali padėti tinkamas marinatas?

Šaltinis:Sultinga vištiena / Shutterstock nuotr.A a A + A - AtstatytiSkaitykite vėliauPranešti klaidąTemos: 7 Vištiena Maistas Marinatas Patiekalai Paukštiena „Tooobulas grilis“ Grilis