pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sonatinos Obuolių Pyragas: Klasika, Kuri Niekuomet Nepabosta

Sonatinos Obuolių Pyragas: Klasika, Kuri Niekuomet Nepabosta

Bulvių Plokštainis: Tradicinis Receptas ir Variacijos

Bulvių Plokštainis: Tradicinis Receptas ir Variacijos

Sriuba Gamtoje: Receptai ir Patarimai

Sriuba Gamtoje: Receptai ir Patarimai

Keptas Kamemberto Sūris: Gurmaniški Receptai ir Patarimai

Keptas Kamemberto Sūris: Gurmaniški Receptai ir Patarimai

Belgiški vafliai be cukraus: receptas ir patarimai

Belgiški vafliai be cukraus: receptas ir patarimai

Brandintas Jautienos Antrekotas - Tobula Gurmaniško Patyrimo Paslaptis

Standartiniam 2,5 cm storio steikui kepimo laikas yra maždaug toks medium rare vidutiniškai iškepęs kiekvienai pusei skiriame 3-4 minutes, jei norim geriau iškepusio 5 minutes.

Brandintas Jautienos Antrekotas - Tobula Gurmaniško Patyrimo Paslaptis

Angelo ašara: receptas, kuris tirpsta burnoje!

Angelo ašara: receptas, kuris tirpsta burnoje!

Gardžios Brokolių Salotos su Džiovintomis Spanguolėmis: Receptas

Gardžios Brokolių Salotos su Džiovintomis Spanguolėmis: Receptas

Marinuoti Baravykai: Receptai ir Paruošimo Būdai

Marinuoti Baravykai: Receptai ir Paruošimo Būdai

Beatos Nicholson Raugintų Kopūstų Receptas

Beatos Nicholson Raugintų Kopūstų Receptas