pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Grybų Padažas Prie Mėsos - Tobulas Derinys Jūsų Stalui

Grybų padažas

Pievagrybius supjaustyti riekelėmis ir pakepinti keptuvėje su sviestu. Sudėti prieskonius: čiobrelius, rozmarino, pipirų ,druskytės. Įdėti pomidorų padažo ir truputį patroškinti.

AUTORIUS: NeringaSkaityti komentarusSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Naminis tepamas sūrelis - Boursin tipoLašiša orkaitėje su garstyčiomis ir medumiGaivus jogurto ir agurkų padažas "Tzatziki"Maskarponės kremas keksiukams ir tortams puoštiKomentarai (1)AtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Santa2011-03-09 22:46Labai skaniai gavosi ir taip paprasta! :) ATSAKYTIRomantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!Desertai Valentino dienai pasaldinti - 38 receptai nuo greitukų iki prancūziškos konditerijos pažibųReceptai su brokoliais - 38 skanios idėjos!

Grybų padažas mėsai

Šis padažas yra pagamintas iš pievagrybių ir grietinėlės, jis yra subtilios konsistencijos ir malonaus aromato. Tinka prie mėsos patiekalų, taip pat prie vištienos patiekalų, daržovių ir makaronų. Pateikiame paprastą grybų padažo mėsai receptą. Iš esmės šis padažas yra universalus ir tinka ne tik prie mėsos, bet ir prie paukštienos patiekalų, daržovių, makaronų. Jis patiekiamas šiltas, kartais papuoštas žolelėmis. Geros dienos!

Paskirtis: Padažų receptai

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai

Reklama

Grybu padazas prie mesos

Lengvos daržovių salotos - tobulos prie mėsos patiekalųBalto vyno padažas prie žuviesCukijų, pomidorų ir salierų mišrainė žiemai - tobulai tinka prie mėsosPer pusvalandį pamarinuoti svogūnai - labai skanu prie mėsytėsGaivios pikantiškos pomidorų salotos - idealus garnyras prie grilio patiekalų!Grybų padažasCukinijų užkandėlė prie mėsos patiekalųPikantiškas sūrio padažas prie keptos duonosRaudonųjų serbentų padažas mėsos ir žuvies patiekalamsMakaronai su mėsos padažuKeptas kumpis su bruknių uogiene

Ką dabar gaminame:

viskasvalentino dienaivalgome sveikiau!karšti patiekalaisriubosužkandžiaipyragai, kepiniaisalotos, mišrainėsTandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosKaramelinis tiramisu su juodaisiais serbentaisSotus vištienos, ryžių ir daržovių apkepasCitrininis tiramisu - gaivus ir be galo skanusSluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis ir šokoladuVištiena švelniame citrinų ir bazilikų padažeŠviežių kopūstų sriuba su pupelėmisVirti varškėtukai su šoninės ir grietinėlės padažuKaršti crostini su krevetėmis ir sūriuItališka pupelių ir pomidorų sriuba

PARUOŠIMO BŪDAS:

Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, svogūną susmulkinti.

Įkaitinti keptuvę, dėti sviestą, ištirpinti, berti svogūnus, pievagrybius, kepti 10 minučių iki pievagrybiai ir svogūnas iškeps.

Į keptuvę su daržovėmis berti miltus, maišyti iki kol neliks sausų miltų ir toliau nuolat maišant pilti pieną. Pakaitinti vis pamaišant iki kol padažas ims tirštėti, jei norisi skystesnio padažo, įpilkite daugiau pieno. Berti druską, pipirus, viską gerai išmaišyti.

Reikalingi ingredientai:

Pievagrybiai

100 gramų

Svogūnai

1 vnt

Sviestas

50 gramų

Grietinėlė

300 mililitrų

Druska

pagal skonį

Kvietiniai miltai

1 šaukštas

Saulėgrąžų aliejus

4 šaukštai

Reklama

Gaminimo eiga

1. Smulkiai supjaustykite grybus.

2. Svogūną supjaustykite kubeliais.

Reklama

3. Dabar pakepinkite svogūną augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.

4. Suberkite grybus ir kepkite, kol visiškai išgaruos grybų išskiriamas skystis.

Reklama

5. Kitoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir įmaišykite šaukštą miltų.

6. Įpilkite grietinėlės ir išmaišykite. Virkite viską ant silpnos ugnies.

Reklama

7. Dabar suberkite su svogūnais pakepintus grybus ir maišydami kepkite dar 3-5 minutes. Patiekite šiltą.

8. Gero apetito!

Grybų padažas - tobulas prie bulvių ar mėsos

Autorius apie receptą: Labai paprastas, tačiau skanus padažas, kuris labai tiks prie bulvių ar mėsos patiekalų. Beje, labai gardu pabarstyti mėgiamus žalumynus. Labai paprastas, tačiau skanus padažas, kuris labai tiks prie bulvių ar mėsos patiekalų. Beje, labai gardu pabarstyti mėgiamus žalumynus. Justė

AKCIJOS:

Rodyti akcijas

TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 6
250 gramų pievagrybių (arba kitų mėgiamų grybų)
100 mililitrų pieno (arba grietinėlės, apytikriai)
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas sviesto
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 šaukštas kvietinių miltų
pagal skonį druskos