pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Greitas vištienos troškinys - Paprastas ir skanus receptas

Ką dabar gaminame:

viskasvalentino dienaivalgome sveikiau!karšti patiekalaisriubosužkandžiaipyragai, kepiniaisalotos, mišrainėsTandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosKaramelinis tiramisu su juodaisiais serbentaisSotus vištienos, ryžių ir daržovių apkepasCitrininis tiramisu - gaivus ir be galo skanusSluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis ir šokoladuVištiena švelniame citrinų ir bazilikų padažeŠviežių kopūstų sriuba su pupelėmisVirti varškėtukai su šoninės ir grietinėlės padažuKaršti crostini su krevetėmis ir sūriuItališka pupelių ir pomidorų sriuba

Vištiena Cacciatore arba labai greitas itališkas vištienos troškinys

Galite viską apkepti atskirai keptuvėje arba viename puode. Greičiau bus, jei atskirai keptuvėje apskrudinsite vištienos gabaliukus. Vištieną pasūdome ir pabarstome pipirais. Į keptuvę pilame šiek tiek aliejaus ir apskrudiname vištienos gabaliukus iš visų pusių.

Supjaustome svogūnus, morkas, česnaką susmulkiname. Į puodą, kuriame viską troškinsime, pilame aliejų, dedame svogūnus ir lengvai juos pakepiname. Lengvai apskrudusią vištieną taip pat dedame į šį puodą. Dabar tik suberiame ant viršaus morkas, cukijinas, sudedame česnako gabaliukus. Pilame padažą „Tikras italas” ir dar papildomai vandens. Dedame į puodą lauro lapą ir supjaustytas bulves (ant viršaus).

Uždengiame puodą ir viską troškiname ant silpnos ugnies apie valandą arba dedame į orkaitę (160C) ir troškiname ten 1,5 valandos. Pabaigai papildomo aromato ir grožio suteiks sauja smulkiai supjaustytų petražolių ir baziliko.

Reklama41011IngredientaiBeata Nicholson

Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!

Reklama41003Komentarairima parašė:Dingo cukinijos eigoje 😉 Ar nuo manęs tik pasislėpė?Vilma parašė:Gerb. Beata o kodėl neprekiaujate savo el. parduotuvėje šiais padažais? kaip būtu patogu……..Vida parašė:O Mazeikiuose, ar prekiaus kas nors Beatos padazais? Taip knieti isbandyti.Jurgia parašė:O cukiniją reikia apkepti ar ne? Ar ją tiesiog su visomis sviežiomis daržovėmis sudedame?Ingrida parašė:

Sveiki, Beata. Norėjau paklausti ką galima naudoti vietoje padažo, nes deja nėra galimybės jo įsigyti, nes gyvename ne Lietuvoje?

Zivile parašė:

Sveiki, as taip pat noreciau suzinoti kaip butu galima padaza pakeisti nes deja ne Lietuvoje gyvename? Gal yra kas panasaus UK? ACIUKAS

ausra parašė:Indre parašė:

Miela Beata, Kodel neprekiaujate siais nuostabiais padazais ir kituose prekybos centruose? Norisi dazniau isigyti, bet gyvename labai toli nuo visu cia isvardintu IKI 🙁

irma parašė:

Man nuotrauka sukele itarimu. Ar patroskinus 1.5 val orkaiteje mes turesime taip atrodancias cukinijas? Cia nuotraukoje jos atrodo kad patroskintos 5 min…

Greitas vištienos troškinys su daržovėmis ir grietinėle

Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti vištieną. Apkepti kelias minutes iš visų pusių. Tuomet sudėti daržoves, įpilti grietinėlę, įberti druskos, pipirų, troškinti ant vidutinės ugnies 5 - 7 minutes. Suberti krapus, išmaišyti.

Tiekti su norimu garnyru. Aš tiekiau su ryžiais.Rašyti komentarąSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Greitas čili troškinysMakaronai su malta mėsa ir sūriuTroškinti rauginti kopūstai su rūkytomis dešrelėmis ir pomidorų padažuSkanieji balandėliai pagal NeringąKomentaraiAtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Romantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!Desertai Valentino dienai pasaldinti - 38 receptai nuo greitukų iki prancūziškos konditerijos pažibųReceptai su brokoliais - 38 skanios idėjos!

Vištienos troškinys su daržovėm

Reklama:


  • Milda 2016-05-02 15:44
    Labai skanus troskinukas. Antra syky darau ir dar neesu nusivylus. Nuo siol jis mano megstamiausias patiekalas. Vien tas kvapas pakelia nuotaika o paragavus. nuostabus receptukas ;)
  • Kriste 2012-05-07 18:54
    Na taip, bandziau ir as, toks nieko visai :-) :geda:
  • EG 2011-01-31 19:33
    nu jo 500 vnt tai nedaug kai sveciu lauki :-D ten vienam receptui padaziukui reikejo 750gr cukraus. kazkaip rasytojams su tais nuliais ir gramais sunku susigaudyti
  • Lauryta 2010-03-28 15:33
    Aš nesuprantu koks yra skirtumas kaip jis parašytas jei jūs suprantat kiek visko dėti.Juk gaminti tai netrugdo ir jūsų patiekalas nuo to skanesnis nepasidarys jei jis bus be klaidų . Ir komentaruose patiekalą reikia komentuoti o ne recepto klaidas. O šis troškinys labai skanus dar pridėjau savo įvarių prieskonių ir buvo puiku :super:
  • minde 2010-03-20 13:50
    pirma ismokit komentuoti be klaidu,ir kritikuoti kitus.beviltiski jus.parasius teksta paskaitykit 10 kartu :-D
  • jurgita 2009-11-04 04:46
    d ir petrazoles tik keios ne kelio o keios sakeles. nu isvis jau pasipiktinau kas rase sita skelbima :bloga:
  • jurgita 2009-11-04 04:45
    nezinau kas suklydo ar as ar kas idejo sita skelbima. aisku kad ne 500 vnt. o gramu. aisku kad ir ne kg. ju reiks buti neveikam kad sitoki kieki keptum. labai noreciau kad butu pataisytas sitas receptas n ne vienetus rasiau o g. nu geras.
  • Jolanta 2009-11-03 13:58
    Vištų blauzdelių 500 VIENETŲ . :-D
  • jurgita 2009-10-13 05:39
    zinokit isties skanu, mano seimai labai patinka.

Greitas vistienos troskinys

Crostini su brie sūrio kremu ir aviečių uogieneAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėvištienos troškinys (receptų: 76)Aromatingas indiškas vištienos troškinysVištienos troškinys su paprikomis ir pievagrybiais - kremiškas ir labai skanusGreita vištiena keptuvėje su medaus ir garstyčių padažu

Vištienos troškinys su ryžiais 6 asm.

1.Vištų krūtinėles supjaustykite nedideliais gabalėliais. Dubenėlyje išplakite alyvuogių aliejų ir ciberžoles. Marinatą užpilkite ant vištienos, išmaišykite ir palikite pusvalandžiui pastovėti. 2.Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir.

Žymės: vištiena, troškinys, ryžiai, vištienos troškinys, receptai, troškinys su ryžiais