pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Baltas padažas prie vištienos - skanumo ir lengvumo derinys

Baltas padazas prie vistienos

Vištienos mėsa yra puikus dietinis produktas, bet jos skonis nėra labai išraiškingas, todėl puikus būdas jai pagardinti yra padažai. Keisdami padažus kaskart galite susikurti vis naujų skonių patiekalus.

Mango ir aitriųjų paprikų padažas

Reikės:

Šaukštas natūralaus medaus

Šviežiai spaustų žaliųjų citrinų sulčių (50 g)

Šviežių aitriųjų paprikų,

druskos pagal skonį

Mangą, medų ir kitus ingredientus sudėkite į trintuvę. Viską sutrinkite. Padažą galima patiekti tiek šiltą, tiek šaltą.

Sviesto ir acto padažas vištienai

Šis padažas tinka prie įvairių vištienos patiekalų, orkaitėje keptų sparnelių ar šlaunelių.

Reikės:

sviestas: 2 valgomųjų šaukštų

balto vyno actas: 2-3 valgomųjų šaukštų

raudonosios paprikos: žiupsnelio

grūstos aitriosios paprikos: žiupsnelio

Išlydome sviestą, supilame actą bei sudedame prieskonius. Truputį pakaitiname bei užpilame ant iškeptos vištienos.

Šaltalankių padažas prie vištienos

Reikės:

Saujelė šaltalankių uogų

Šaltalankių tyrė 50

Neriebi grietinėlė 100 g

Alyvuogių aliejus svogūnui pakepinti

Druskos, pipirų pagal skonį

Į paruoštą vištienos sultinį suberkite šaltalankio uogas, užvirinkite. Įdėkite šaltalankių tyrės, neriebios grietinėlės, sudėkite pakepintą svogūną, garstyčias, prieskonius. Viską virkite 3–5 min.

  • Susijusios kategorijos:

‘Bang Bang’ vištiena karšto oro gruzdintuvėje

2024/06/09 2024/05/19 pagal Karolina Puodžiūtė

Paruošimas: 35 min Porcijos: 4 Neseniai rodžiau kaip pagaminti karštus sumuštinius su sūriu oro gruzdintuvėje. Šiandien dalinuosi išskirtiniu receptu, kuris praturtins jūsų virtuvę – Bang Bang vištiena karšto oro gruzdintuvėje. Tai ne tik puikus būdas paruošti vištieną, bet ir sveikesnis pasirinkimas, palyginti su tradiciniu kepimu aliejuje. Naudojant karšto oro gruzdintuvę, galima išgauti traškų paviršių be perteklinio … Skaityti toliau

Baltasis padažas

Paruoštą ir nuimtą nuo ugnies padažą galima papildomai užbalinti šaukštu grietinės arba įdėti šaukštą pomidorų padažo (bus rausvas padažas).

Šis padažas labai tinka įvairiems mėsos patiekalams.AUTORIUS: JaninaSkaityti komentarusSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Naminis tepamas sūrelis - Boursin tipoBaltas padažas kotletamsGaivus jogurto ir agurkų padažas "Tzatziki"Puikusis sviestinis kremas tortams ir keksiukams papuoštiKomentarai (4)AtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Dz2023-08-08 16:36Čia tipo baltas? ATSAKYTIDeividas2021-02-20 13:21Labai skanus padazas:) prie kugelio tiko. Tik krapų daugiau dėjau. ATSAKYTIEkspertas2020-03-29 13:55Negaiskit laiko, neskanu ATSAKYTIIeva2020-03-30 09:25

Skonio reikalas tikriausiai, bet čia vienas iš bazinių receptų, kuriuos mokosi visi pradedantys gaminti :) ATSAKYTI

Romantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!

Juodųjų serbentų barbekiu padažas prie mėsos

2024/02/05 pagal Karolina Puodžiūtė

Paruošimas: 30 min Porcijos: 6 Fantastiškas juodųjų serbentų barbekiu (barbeque) padažas prie mėsos – itin tinkantis su ėriena, paukštiena ir žvėriena ar net šonkauliukais. Mūsų šeimoje labai pamiltas ir dažnai gaminamas, kai norisi pasijusti tarsi prabangiame restorane. Be galo šiandien rekomenduoju pasigaminti ir Jums! Beje, keliais mėgstamais savo šeimos padažais jau dalinausi anksčiau ir Juos … Skaityti toliau

Baltas padažas vištienai

Virta arba kepta vištiena dažniausiai patiekiama su padažu. Noriu jums pasiūlyti savo versiją. Pakepinkite svogūną, kol suminkštės, suberkite grietinėlę, prieskonius, džiūvėsėlius, sutrinkite blenderiu ir patiekite!

Paskirtis: Padažų receptaiReceptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # DaržovėsReklama

Ką dabar gaminame:

viskasvalentino dienaivalgome sveikiau!karšti patiekalaisriubosužkandžiaipyragai, kepiniaisalotos, mišrainėsTandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosKaramelinis tiramisu su juodaisiais serbentaisSotus vištienos, ryžių ir daržovių apkepasCitrininis tiramisu - gaivus ir be galo skanusSluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis ir šokoladuVištiena švelniame citrinų ir bazilikų padažeŠviežių kopūstų sriuba su pupelėmisVirti varškėtukai su šoninės ir grietinėlės padažuKaršti crostini su krevetėmis ir sūriuItališka pupelių ir pomidorų sriuba