Apie prieskonius MEATOS užkandžiuose
Jautieną deriname su braziliškais juodaisiais pipirais. Sunokę kaitrioje Brazilijos saulėje pipirai yra itin kvapnūs ir stipraus skonio. Malame patys, ir tik tą pačią dieną kai prieskoniuojame šviežią jautieną, tad visas pipirų skonis ir kvapas mūsų užkandyje atsiskleidžia geriausiomis savybėmis.
Kiaulienai puikiai tinka aštrumas. Išraiškingesniam skoniui maišome dviejų rūšių aitriąsias paprikas: „chilli“ ir „cayenne“. Tokiu būdu išgauname nei per daug, nei per mažai kaitros. „Cayenne“ užkandžiui suteikia ne tik skonį, bet ir malonų aromatą. Druskos dedame tik tiek, kiek reikia maloniam skoniui išgauti. Troškulys nekankins
Skanaus!
MEATOS komanda