pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Apie prieskonius MEATOS užkandžiuose

Jautieną deriname su braziliškais juodaisiais pipirais. Sunokę kaitrioje Brazilijos saulėje pipirai yra itin kvapnūs ir stipraus skonio. Malame patys, ir tik tą pačią dieną kai prieskoniuojame šviežią jautieną, tad visas pipirų skonis ir kvapas mūsų užkandyje atsiskleidžia geriausiomis savybėmis.

Kiaulienai puikiai tinka aštrumas. Išraiškingesniam skoniui maišome dviejų rūšių aitriąsias paprikas: „chilli“ ir „cayenne“. Tokiu būdu išgauname nei per daug, nei per mažai kaitros. „Cayenne“ užkandžiui suteikia ne tik skonį, bet ir malonų aromatą. Druskos dedame tik tiek, kiek reikia maloniam skoniui išgauti. Troškulys nekankins ?

Skanaus!
MEATOS komanda