pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip Paruošti Skanų Kiaulienos Kepsnį Orkaitėje

Orkaitėje kepti sprandinės kepsniai

Įkaitinkite orkaitę iki 250 °C. Sudėkite susmulkintas bulves į dubenį ir sumaišykite su 1 šaukštu rapsų aliejumi ir bulvių prieskoniais.

Supilkite bulves į kepimo indą ir tolygiai paskirstykite, kepkite orkaitėje, kol jos suminkštės ir gražiai apskrus (apie 30 min).

Apibarstykite kepsnius mėsos prieskoniais.Įkaitinkite 1 šaukštą rapsų aliejų didelėje keptuvėje.Sudėkite kepsnius į keptuvę ir kepkite, kol pradės ruduoti, apie 2 min. kiekvieną pusę.Sudėkite kepsnius į karščiui atsparų indą ir baikite kepti orkaitėje apie 8 minutes.

Sudėkite visus padažo ingredientus į virtuvinį kombainą ir sumaišykite. Laikykite šaldytuve tol, kol reikės patiekti.

Patiekite kartu su pomidorų salotomis.Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.AUTORIUS: Santa MariaRašyti komentarąSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Spagečiai CarbonaraTikra itališka lazanija - tirpsta burnoje!Krevetės toskanietiškame grietinėlės padažeGreitas čili troškinysKomentaraiAtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Romantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!

Kiaulienos kepsniai orkaitėje

Šis receptas yra absoliučiai fantastiškas ir aš dalinuosi juo su jumis todėl, kad esu tikras, jog jis jums tikrai patiks.

Visų pirma – jis be galo paprastas, jam nereikia jokių ypatingų įgūdžių. Jeigu žmogus moka įjungti orkaitę ir ja naudotis – jam tikrai pavyks pagaminti šį patiekalą.

Antra – jis paruošiamas vos per kelias minutes, tai suprasite perskaitę receptą. Žinoma, kepimas trunka ilgiau nei kelias minutes, tačiau aš šio laiko neskaičiuoju. Na kepa ir kepa – už rankos laikyti nereikia.

Ir trečia – jis paruošiamas iš tų produktų, kuriuos jūs greičiausiai tiesiog turite namuose. Tiesa, mėsą nusipirkti reikės.

Taigi, nusipirkite kiaulienos pjausnių su kauliuku. Nesvarbu kuri dalis – tai gali būti sprandinė, tai gali būti nugarinė. Imkite tai, kas bus – pjausniai atrodo taip, kaip nuotraukoje viršuje ir aš esu tikras, kad matėte juos parduotuvėje. Nebūtina čia pačiam vargi su stambiais gabalais, tegul mėsininkas paruošia gabalus ir tiesiog pasveria jums. Kiek pirkti? Mano praktika rodo, kad perkant su kaulu vienai porcijai reikia 200g. Valgysite penkiese? Na ir imkite kilogramą. Greičiausiai tai kaip tik bus 5 dailūs gabalėliai mėsos.

Paruošimas

Mėsos gabalus išdėliokite kepimo inde vienu sluoksniu. Jie gali būti susiglaudę, čia nėra bėdos, bet turi tilpti vienu sluoksniu.

Visų pirma mėsą pašlakstykite citrinos sultimis – tiesiog perpjaukite citriną pusiau ir vieną puselę šlakstydami išspauskite virš mėsos.

Tada mėsą pabarstykite druska ir maltais pipirais. Iš akies, tikiu, kad mokate sūdyti.

Ir jau visai pabaigoje ant mėsos užpilkite šiek tiek medaus. Saikingai, bet kad kliūtų visiems gabalėliams.

Dabar švariomis rankomis pavartykite mėsą nutekėjusiame skystyje, kad ji pasidengtų tolygiai iš abiejų pusių ir vėl sudėliokite kepsnius inde.

Kepimas

Orkaitę iš anksto įkaitinkite iki +180C

Įdėkite indą su kepsniais į orkaitę ir palikite kepti 45min.

Tada tiesiog nuimkite foliją ir kepkite dar ~20min. paskrudinimui.

Viskas. Išimkite kepimo indą, sudėkite kepsnius į lėkštes, pašlakstykite juos inde likusiu padažu ir pateikite su norimu garnyru.

Kiaulienos kepsniai orkaiteje

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “paprastas kiaulienos kepsnys orkaiteje” rasta receptų 1000Kiaulienos kepsnys "Gaspadorius"Kiaulienos kepsniai orkaitėje su marinuotais agurkais ir sūriu

Kiauliena, iškepta orkaitėje, bus minkšta ir sultinga. Išbandykite šį receptą, tai labai skanu!

Anksčiau klasikiniai kiaulienos kepsniai mūsų šeimoje buvo patys mėgstamiausi.

Tačiau nuo tada, kai mes paragavome šios puikiai iškeptos kiaulienos nugarinės pagal „YouTube“ kanalo receptą, visiems patinka tik taip paruošta mėsa!

Gaminimo eiga:

Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į dubenį.

Įdėkite majonezo, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų, viską sumaišykite.

Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais.

Su kečupu ir garstyčiomis dubenyje sumaišykite grietinėlę arba natūralų jogurtą.

Kiaulienos nugarinę supjaustykite maždaug 1,5 cm storio riekelėmis.

Iš abiejų pusių mėsos griežinėlius įpjaukite, padarydami tinklelio formą.

Iš abiejų pusių pagardinkite druska.

Mėsą sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.

Kiekvieną mėsos kepsnelį aptepkite paruoštu padažu ir ant jo uždėkite pomidoro riekelę.

Ant viršaus uždėkite svogūnų mišinį.

Kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Praėjus šiam laikui, nuimkite foliją.

Ant kiekvieno mėsos kepsnelio uždėkite riekelę sūrio ir dar šiek tiek pakepkite.

Atlikta, galite patiekti!

Linkime gero skonio!

Ką dabar gaminame:

viskasvalentino dienaivalgome sveikiau!karšti patiekalaisriubosužkandžiaipyragai, kepiniaisalotos, mišrainėsTandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosKaramelinis tiramisu su juodaisiais serbentaisSotus vištienos, ryžių ir daržovių apkepasCitrininis tiramisu - gaivus ir be galo skanusSluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis ir šokoladuVištiena švelniame citrinų ir bazilikų padažeŠviežių kopūstų sriuba su pupelėmisVirti varškėtukai su šoninės ir grietinėlės padažuKaršti crostini su krevetėmis ir sūriuItališka pupelių ir pomidorų sriuba

Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais

Autoriaus žodis: Ant kepsnių dedamas daržoves galite rinktis pagal save. Puikiai tiktų saldžiosios, aštriosios paprikos, svogūnai ir t.t. Kadangi dabar grybų sezonas, todėl vietoje Autoriaus žodis: Ant kepsnių dedamas daržoves galite rinktis pagal save. Puikiai tiktų saldžiosios, aštriosios paprikos, svogūnai ir t.t. Kadangi dabar grybų sezonas, todėl vietoje pievagrybių galite naudoti voveraites (įsivaizduoju, kaip nerealiai skanu turėtų būti!!), baravykus ar kitus grybus. ( . daugiau . mažiau ) Liucija

  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 C.
  2. Nugarinę supjaustome į 6 pjausnius, juos išmušame mėsos muštuku iš abiejų pusių.
  3. Orkaitės skardą patepame 1 valg. š. alyvuogių aliejaus, išdėliojame pjausnius ir apibarstome druska bei juodaisiais pipirais.
  4. Pomidorus ir pievagrybius supjaustome griežinėliais.
  5. Smulkiai sutarkuojame sūrį.
  6. Ant kiekvieno pjausnio išdėliojame pomidorų riekeles, užberiame sūrio (sunaudojame pusę sutarkuoto sūrio), išdėliojame pievagrybių riekeles, užtepame majonezo ir užberiame sūriu.
  7. Kepsnius kepame įkaitintoje orkaitėje ~20-25 min., kol sūris gražiai paruduoja. Patiekiame su mėgstamu garnyru. Skanumėlis!

Receptą atsiuntė Liucija