Slyvu pagardas mesai
Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!
Varškės patiekalai
Lengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėje
Patiekalai iš vištienos ir paukštienos
Skanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)
Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas
20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkams
Naudingi patarimai jūsų virtuvėje
Kalafiorų salotos su sojos padažu
Daržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptai
Saulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidorais
Makaronų ir picos patiekalų receptai
Veganiški "sūrio" pyragėliai Valentinui
Desertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai
Pupelių ir baklažanų troškinys be glitimo
Daržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai
Moliūginiai zefyrai 10 asm.
Nida Degutienė: Zefyriukai, kuriuos gaminsite, bus ne tik pilni šildančių Kalėdinių prieskonių – cinamono, muskato, imbiero, – bet dar ir paskaninti trintų moliūgų mase. Sandariai uždarytame inde juos galima laikyti mėnesį. Lepintis zefyrais reiktų sakingai, juose tikrai nemažai cukraus! Šie skanėstai tikrai sužavės smaližius ir mėgstančius aromatingą desertinę popietinę kavą, kurioje lėtai tirpsta nedideli „snieguoto“ skanėsto gabaliukai.
Žymės: moliūgas, desertas, zefyrai
Varškės virtinukai su karamelizuotų slyvų įdaru (be glitimo)
Virtiniai-vienas iš tradicinių Ukrainietiškos virtuvės patiekalų. Gaminami jie iš paprasčiausios miltų tešlos su sūriais arba saldžiais įdarais. Šis receptas kiek pagerintas, nes tešloje yra varškės ir kiaušinių, o įdaras saldžiai gaivus dėl karamelizuotų slyvų, taip pat puikiai tiks netoliaruojantiems glitimo arba sergantiems celiakija, nes visi produktai be glitimo. Virtinukai labai paprastai ir greitai pagaminami, tad virtuvėje suktis ilgai neprireiks.
Grietininis slyvų pyragas - skanus ir greitas
Greitai paruošiamas ir tiesiog labai skanus pyragas. Reikės tik trupučio kantrybės, kol iškeps, o pats pasiruošimas visai neprailgs. Jeigu naudosite labai rūgščias slyvas, cukraus dėkite daugiau.