Vistienos sparneliai keptuveje
Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “vistienos sparneliai keptuveje” rasta receptų 1000Lipnūs vištienos sparneliai keptuvėjePatys skaniausi vištos sparneliai orkaitėje12 Geriausių keptų vištienos sparnelių receptų
Vištienos sparneliai puikiai tinka bet kokiai progai. Jie yra dar geresni, kai griliuosi su visa tai papildoma rūkyta skonio. Šie vištienos sparno receptai yra geriausi ir populiariausi. Griliuokite juos kaip užkandžius , užkandžius ar maistą ir išleisk juos vaikams ar dideliam žaidimui. Vištienos sparneliai yra greitai virti, lengvai paruošti ir pakraunami skoniu, todėl jie yra puikus vištienos gabalas. Ištisos sparnelės sruogos su prieskoniais ir prieskoniais, užkeptais iki tobulumo. Tai yra greitas ir paprastas būdas kepti keletą puikių vištienos sparnų ir gali būti toks aštrus arba lengvas, kaip to norite. Su kruopų vištienos sparneliais apgaudinėjimas yra atidžiai akis į juos, kad būtų išvengta degimo. Gaukite receptą : aštrūs vištienos sparneliai 02 iš 12
Šių vištienos sparnų marinatas yra pakrautas su skonio priedais, todėl jie yra aštrūs ir pikantiški. Galite pridėti daugiau šilumos, jei norėtumėte, prieš tai, kol jie pasieks greito virėjo grilią. Patiekite jas su fantastišku mėlynojo sūrio puvimu, todėl tai puikus užkandis ar patiekalas. Gaukite receptą : labai geriausius bifolio sparnus 03 iš 12

Puikieji vištos sparneliai ir dviejų rūšių marinatas
Mano naudojamas medus kietokas, tai aš imu puodą, kabinu riebų šaukštą medaus, jį pašildau ant ugnies, kad pasileistų, ir ten sudedu visus kitus ingredientus, imbierą sutarkuoju, česnaką sutrinu.
Ir į tą šiltą marinatą merkiu vištos sparnelius, gerai pamasažuoju ir leidžiu pasimarinuoti – geriausiai per naktį, bet iš tiesų, užtenka ir poros valandų. Pagal health and safety, tai nei šilto marinato negalima pilti ant jų, nei laikyti lauke, bet aš taip darau ir niekas nenumirė… tfu tfu tfu, kaip sakant… Taigi, keletą valandų, jei ne šaldytuve ir bent keturias valandas, jei šaldytuve.
Marinatas skystokas, tai gali tekti pamaišyti keletą kartų jį, kad viskas gerai įsigertų.
Reklama41011Ir vienu, ir kitu būdu, kepame karštoje orkaitėje apie 40 minučių.
Kai jie jau truputį apkepę, tai tada dar marinatu palaistome, pabaigiame kepti.
IngredientaiBeata NicholsonČia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Reklama41003KomentaraiAušra parašė:antrasis marinatas nieko ypatingo, man trūko aštrumo ir išvis skonio, gal viską reikia dvigubinti…? Labai šiaip sau.
Kristina parašė:Noriu paprieštarauti Aušrai 🙂 gaminau taip pat, buvo tikrai puikus skonis, nedėjau čiliuko, o tikrai buvo super super 10 balų.
Emilia Maria parašė:Antrasis marinatas jau xxx kartu namuose isbandytas ir beveik visi draugai sito stebuklo paragave prasyte praso recepto! Tik as dedu ne paprasta, o rukyta cesnaka, kurio ir kvapas ir skonis daug ypatingesnis…
Renata parašė:Aš taip pat gaminau su antruoju padažu, tiesiog tobulas receptas.Ačiū:)Inga parašė:Na, visi bando antraji recepta, o as pabandysiu pirmaji! Ziuresim vakare kaip gausis.
Aciu, Beata :*Audra parašė:o kokia temperatura kepimo ? 200 laipsniu ?Tigrera parašė:Pirmas marinatas super, vaišinau svečius, tai visi labai gyrė 🙂Justas parašė:Gaminau pagal 2 recepta, visai patiko, noreciau pamegint dar iskept ant lauzo 🙂Aistute parašė:
Na ka, Beatule ,bandysim ragausim ,Tavuosius sparniukus su medaus marinatu ir melynąjį dar sūrio padaza darysiu dabar,bet ar tiks ?:)) ir norejau paklausti kur sezamo seklu alieju perki? nes visa tesco perejau neradau..tai imaisiau sezamo seklu pakepinus o dabar pagalvojau,kad man sudegs jos per 40 minuciu 🙁

Patiks visiems: išsikepkite gardžiųjų vištų sparnelių. 7 receptai
Yra patiekalų, kurie sukelia mažą priklausomybę ne tik dėl savo skonio, bet ir smagumo valgyti. Tokie yra pikantiški, lipnūs, be jokių skrupulų rankomis valgomi kepti vištų sparneliai. Juos verta bent valandą pamarinuoti. Jei marinatas rytietiško stiliaus, tada iškepti sparneliai bus skaniausi pabarstyti sezamų sėklomis, patiekti su virtais basmati ryžiais. Rinkitės receptą ir kepkite!
Šaltinis:Kepti vištos sparneliai su čiobreliais / Strelkabelka nuotr.A a A + A - AtstatytiSkaitykite vėliauPranešti klaidąTemos: 7 Receptai Vištiena Kulinarija Maistas Mėsos patiekalai Patiekalai Paukštiena4 asmenimsPagaminsite per 2 val. 20 min.Įvertinkite:3.2 / 30ReceptasIngredientaiVištiena : 1.00 kg (sparnelių)Medus : 3.00 valg. š. (Marinatui)Actas : 2.00 valg. š. (Marinatui; ryžių acto arba 3 šaukštai citrinų sulčių)Pomidorų padažas : 3.00 valg. š. (Marinatui; aštraus)Sojų padažas : 2.00 valg. š. (Marinatui)Kmynai : 1.00 arbat. š. (Marinatui)Druska : 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)Kaip gaminti2. Viščiukų sparnelius nuplaukite, nusausinkite, nukarpykite galus, nes jie paprastai sudega.
3. Sudėkite sparnelius į tvirtą polietileno maišelį, supilkite marinatą, užriškite ir 2 val. palaikykite šaltai, kad pasimarinuotų. Į iškylą sparnelius neškitės maišelyje, nereikės plauti indo.
Kulinaro patarimas. Jei mėgstate aitriau, į marinatą dar galite įmaišyti pusę smulkiai pjaustytos aitriosios paprikos.
Pagaminsite per 20 min. (neskaičiuojant marinavimo laiko).
Suskleisti
Kepti tajų vištienos sparneliai
Šių vištienos sparnų paslaptis yra dūminis medžio anglies ugnis ir fantastiška sausa riebi, kuri suteikia jiems puikų kepimo skonį. Uždarykite juos saldžiu medaus kepsnine padažu, o šie lipnūs, skanūs sparnai padarys visą valgį arba puikų užkandį prieš rimtą kepimo vakarienę. Gaukite receptą : " Super smokers Sweet and Spicy Chicken Wings" 05 iš 12
Mano pirmasis klasikinis restoranas, šie buivoliniai sparneliai nėra kepti, bet kepti ant sveikesnio pasirinkimo, bet vis tiek supakuoti skonio. Čia paslaptis yra karšto padažo ir kolos derinys. Taip, cola. Tai suteikia šiems karštiems sparnais tobulą pusiausvyrą nuo malonumo ir šilumos. patiekiami su klasikiniu mėlynojo sūrio padažu ir puikiai tinka žaidimo nakčiai. Gaukite receptą : " Buffalo Wings" 08 iš 12

