pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Vistienos skilvelių patiekalai - Gardūs receptai ir paruošimo būdai

Marinuotų vištienos skilvelių užkandis su česnaku ir morkomis

“Marinuotų vištienos skilvelių užkandis su česnaku ir morkomis” yra unikalus ir skanus patiekalas, puikiai tinkantis užkandžiams ar net kaip pagrindinis patiekalas, papildytas šviežiomis salotomis ar duonos gabalėliais. Vištienos skilveliai, kurie dažnai lieka pamiršti mūsų virtuvėje, yra puikus baltymų šaltinis ir praturtina mūsų mitybą vertingomis maistinėmis medžiagomis, tokiomis kaip geležis, cinkas ir B grupės vitaminai. Šis užkandis – tai ne tik nauja skonių patirtis, bet ir proga įtraukti į savo racioną turtingesnius ir įdomesnius ingredientus.

Vištienos skilveliai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia sveikai maitintis ir sumažinti atliekų kiekį, naudojant visą paukštį, o ne tik populiariausias jo dalis. Šis patiekalas puikiai dera su įvairiais gėrimais, ypač su šaltu alumi, kurio gaivinantis kartumas puikiai subalansuoja česnako aštrumą ir marinuotų skilvelių sodrumą.

Galimos ingredientų alternatyvos

Nors originaliame recepte naudojami vištienos skilveliai, šį patiekalą galima pritaikyti naudojant ir kitus paukštienos subproduktus, tokius kaip kepenėlės ar širdelės. Česnaką galima pakeisti svogūnais arba porais, o alyvų aliejų – saulėgrąžų ar rapsų aliejumi. Vyno actas gali būti pakeistas obuolių actu arba citrinos sultimis, o morkas – kitomis šakninėmis daržovėmis, pavyzdžiui, pastarnokais ar salierais. Prieskoniai gali būti derinami pagal jūsų skonį, pavyzdžiui, pridėti daugiau ar mažiau čili pipiro, priklausomai nuo norimo aštrumo.

Patiekalo gaminimo patarimai

Siekiant užtikrinti, kad vištienos skilveliai būtų švelnūs ir minkšti, svarbu juos virti pakankamai ilgai, mažiausiai valandą. Jei po šio laiko skilveliai dar lieka kieti, galima tęsti virimą dar 20–30 minučių. Marinatą rekomenduojama paruošti iš anksto, kad skoniai geriau susimaišytų. Taip pat, kuo ilgiau skilveliai bus laikomi marinade, tuo intensyvesnį skonį jie įgaus – rekomenduojama laikyti per naktį.

Patiekalo sveikatos privalumai ir trūkumai

Šis užkandis yra maistingas ir vertingas dėl jame esančių baltymų, geležies, cinko ir vitaminų B6 bei B12. Tai puikus pasirinkimas sportuojantiems ar tiems, kurie ieško daugiau energijos ir maistinių medžiagų kasdienei mitybai. Vištienos skilveliai, kaip ir kiti paukštienos subproduktai, yra mažai riebalų turintis ingredientas, todėl šis patiekalas gali būti tinkamas ir tiems, kurie siekia kontroliuoti savo svorį ar sumažinti cholesterolio kiekį.

Vištienos troškinys su žaliais žirneliais, konservuotais kukurūzais ir grietinėle

2025/01/07 2025/01/07 pagal Kviečiu į virtuvę

Paruošimas: 20 min Gaminimas: 20 min Porcijos: 5 Vištienos troškiniai yra vieni mėgstamiausių patiekalų daugelyje virtuvių dėl savo universalumo ir paprasto paruošimo. Šis vištienos troškinys su žaliais žirneliais ir konservuotais kukurūzais išsiskiria savo spalvingumu ir subalansuotu skoniu. Sultinga vištiena, derinama su saldžiais kukurūzais ir šviežiais žirneliais, sukuria harmoniją, kuri patiks tiek vaikams, tiek suaugusiems. Galimos … Skaityti toliau

Reikalingi ingredientai:
Vištienos skilveliai350 gramųSvogūnai90 gramųMarinuoti agurkai100 gramųPomidorų pasta1,5 šaukštaiKvietiniai miltai1 valgomasis šaukštasVanduo2 stiklinėsAugalinis aliejus40 gramųPrieskoniaipagal skonįReklama
Gaminimo eiga
1. Paruoškite visus ingredientus.2. Vištienos skilvelius nuplaukite, supjaustykite vidutiniais gabalėliais.Reklama3. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

4. Į puodą supilkite aliejų, šiek tiek pakaitinkite. Subproduktus užpilkite svogūnais, pakepinkite 3-4 minutes iki norimos auksinės rudos spalvos.

Reklama

5. Supilkite 1 puodelį vandens ir virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės, apie 35 minutes. Didžioji dalis vandens gali išgaruoti.

Vištienos skilveliai pomidorų padaže

Paruoškite vištienos skilvelius – skanų ir sotų patiekalą. Troškinkite vištienos skilvelius pomidorų padaže su raugintais agurkais. Patiekite bet kokį garnyrą. Vištienos skilveliai yra lengvai pagaminamas patiekalas. Pirmiausia pakepinkite subproduktus su svogūnais, tada troškinkite pomidorų padaže. Pabaigoje dėl skonio pridėkite raugintų agurkų – jie suteiks originalumo ir būdingo rūgštumo.

Paskirtis: Vakarienės receptaiReceptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # DaržovėsReklama