pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Vistienos patiekalai sveikatai - skanūs ir sveiki receptai

Ką dar iš vištienos? 42 nesudėtingi ir skanūs receptai

O gal turite likusios nuo kitų patiekalų ir nesugalvojate, kur panaudoti? Šį kartą Jums parinkome net 42 išbandytus, gardžius ir nesudėtingus patiekalus, kuriuose karaliauja vištiena. Skanaus!

Vištienos troškinys „Tikka masala“

Keptuvėje įkaitiame šlakelį aliejaus ir jame apkepiname vištienos gabalėlius. Apkepusią mėsą išimame iš keptuvės ir trumpam atidedame į šalį.

Reklama41011

Į keptuvę supilame grietinėlę, smulkia tarka įtarkuojame šviežaus imbiero ir įspaudžiame šlakelį citrinos sulčių. Pačioje pabaigoje į padažą sudedame vištieną ir smulkintus anakardžius. Viską išmaišome, užverdame ir paverdame dar 5-10 minuičų.

IngredientaiAlternatyva

Tikka masalos pašonėje dažniausiai įsitaiso virtai basmati ryžiai, bet aš siūlau išbandyti ypatingus apkeptus ryžius su brokoliais bei anakardžiais.

Beata Nicholson

Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!

Reklama41003KomentaraiKristina parašė:

Ačiū, Beata, už tokį paprastą, bet labai turtingą skoniu receptą. Mėgstu tikka masala, visada užsisakau indiškų patiekalų restorane, bet iki jūsų recepto nedrįsau net bandyti pasigaminti namie. Dabar jau gaminu.

Rašyti komentarą

Įdarytos paprikos orkaitėje

Tikriausiai daugeliui pažįstamas ir tiesiog labai skanus būdas paruošti paprikas! Jeigu dar neragavote, rekomenduojame išbandyti. Taip iškeptos paprikos itin kvapnios. Įdarui galite naudoti mėgstamą maltą mėsą ar paukštieną, pvz., vištieną, vietoje ryžių naudoti bolivinę balandą, grikius. Na, o sūrio kiekį galima mažinti ar jo visai nedėti.

Kepti baklažanai su malta mėsyte ir sūriu

Taip paruošti baklažanai ne tik sunkiai atsivalgomi, bet ir tikrai sugundys net tuos, kurie įprastai į baklažanus žiūri skeptiškai. Nesudėtinga paruošti, paprastučiai ingredientai ir super skani vakarienė garuos ant stalo. Šių kepsnių esmė - iki kremiškumo kepti baklažanai, o viršaus priedais improvizuokite kaip tik norisi - su mėsa, be mėsos, su sūriu, be jo, keto, ne keto, veganiškai ir kur fantazija neša.

Nuotrauka Ⓒ Dovilė, Be Dietų