pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Vistienos kepsniai su pievagrybiais - Receptas ir gaminimo patarimai

Greiti vištienos kepsneliai su pievagrybių padažu

Vištienos filė supjaustyti kubeliais, sudėti smulkintą svogūną, per burokinę tarką sutarkuotą sūrį ir gerai išmaišyti.

Tada įmušti kiaušinius, suberti krakmolą, majonezą, prieskonius, krapus ir vėl viską gerai išmaišyti. Paruoštą masę dėti į šaldytuvą bent pusvalandžiui.

Kepsnelius kepti keptuvėje, aliejuje, ant nedidelės ugnies, taip, kaip blynus.

Padažui nuplauti ir susmulkinti pievagrybius, pakepti su sviestu ir prieskoniai apie 2 - 3 minutes. Supilti grietinėlę, įberti miltų ir maišyti, kol užvirs ir pradės tirštėti.

Patiekti su bulvių koše ir salotomis.AUTORIUS: IndrėRašyti komentarąSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Skanieji balandėliai pagal NeringąTradiciniai kotletaiMakaronai su malta mėsa ir sūriuVištienos kepsniukai - blyneliaiKomentaraiAtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Romantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!

Vistienos kepsniai su pievagrybiais

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “vistienos kepsniai su pievagrybiais” rasta receptų 1000Vištienos apkepas su pievagrybiaisVištienos kepsniukai su grybais

PARUOŠIMO BŪDAS:

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

Vištienos krūtinėles perpjauti išilgai, bus 6 gražūs kepsneliai. Kiekvieną kepsnelį pabarstyti druska, apvolioti miltuose ir nupurtyti jų perteklių.

Į įkaitintą keptuvę supilti aliejų ir įdėti šaukštą sviesto. Kepti krūtinėlę iš abiejų pusių po keletą minučių, kol gražiai paruduos.

Į tą pačią keptuvę, kur kepė vištiena, sudėti pievagrybius. Jei pievagrybiai nevienodo dydžio, perpjauti juos per pusę ar į keturias dalis. Ant grybų sudėti likusius 2 šaukštus sviesto ir čiobrelius. Jei ištirpdysite prieš sudedant grybus, sviestas pradės degti ir duos patiekalui kartumą. Maišant kepti apie 6 minutes.

Supilti sausą vyną, vištienos sultinį ir kepti, kol padažo šiek tiek nugaruos ir jis sutirštės, tada supilti grietinėlę.

Vištiena su pievagrybių ir grietinėlės padažu

Ant stalo tokį patiekalą galite patiekti iškart su keptuve – lai kiekvienas į savo dubenėlį deda po porą šaukštų bulvių košės ir po vištienos kepsnį, kurį galima aplieti tiek padažo, kiek tik norisi. Verčiau daugiau nei mažiau – padažas nuostabiai pagardina bulvių košę, o minkštai vištienai suteikia dar daugiau sultingumo bei sodraus skonio.

  • Vietoje vištos krūtinėlės kepsnių galite naudoti vištos kumpelius (be odos ir kaulų). Juos ruoškite lygiai taip pat kaip krūtinėlės kepsnius: apkepkite, o tuomet patroškinkite drauge su padažu.
  • Į padažą jo gaminimo pabaigoje galite įmaišyti porą saujų pasmulkintų špinatų.
  • Jei norite paruošti švelnaus skonio padažą, nenaudokite aitriųjų paprikų dribsnių. Jie suteikia pikantiškumo ir švelnaus aštrumo.
  • Kukurūzų krakmolas reikalingas padažui sutirštinti. Jei kukurūzų krakmolo neturite, galite keisti bulvių krakmolu ar padažo papildomai išvis netirštinti.
  • Skaniausia vištienos kepsnius patiekti su bulvių koše. Padažu apliekite ir kepsnius, ir bulvių košę – jis suteiks sultingumo ir sodraus skonio.

Vištienos kepsniai su pievagrybiais

Manoma, kad pirmieji kepsniai buvo pagaminti Argentinoje. Dabar šis patiekalas yra plačiai paplitęs visame pasaulyje. Todėl nenuostabu, kad receptų šia tema yra neįtikėtinai daug. Siūlau išbandyti vieną iš paprasčiausių!