pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Vistienos Kepsniai su Pievagrybiais ir Sūriu - Nepakartojamas Skonis ir Receptas

Lašiša su mangų salsa // Salmon with Mango Salsa

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

Rekomenduojami video

Taip pat skaitykite

Veganiški receptai
Keptas tofu sūris su saldžia bulveRaudonųjų lęšių troškinysGeneral Tso TofuMakaronai su saulėje džiovintų pomidorų padažu
Pagrindiniai patiekalai
Wok makaronai su vištiena, daržovėmis – greitai pagaminas ir gardus patiekalasPesto makaronai su vištiena ir špinataisRavioliai ir vištiena grietinėlės padažeRukolos salotos su feta ir braškėmis
Saldumynai
Grietininiai sausainiai – širdelių formosKeksiukai su varške ir graikišku jogurtu – purūs, minkšti ir greitai pagaminamiMaskarponės sūrio pyragas – keptas, apelsinų skonioSausainiai su varške – valgysite ir negalėsite sustoti
Saldumynai be glitimo
Desertas su braškėmis ir linų sėmenimisAvižiniai sausainiai su bananaisSveikesnis braunis be miltųSnickers datulės

Kategorijos

  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pusryčiai
  • Veganiški receptai
  • Saldumynai be gliuteno
  • Saldumynai
  • Sriubos
  • Užkandžiai
  • Apie mane

NAUJAUSI ĮRAŠAI

13 vasario, 20255 vasario, 202517 sausio, 202530 gruodžio, 202419 gruodžio, 2024

Instagram

Sekite „Skanauk su Aušra“

Žymos

avokadas azijietiški patiekalai Be cukraus Be glitimo blynai bulvės cukinija feta granola grikiai humusas keksiukai kiaušiniai Kreminė moliūgų sriuba lašiša makaronai mocarela moliūgas moliūgų sriuba nekeptas tortas obuolių pyragas Paprasta moliūgų sriuba pomidorai pyragas raudonieji lęšiai riešutų sviestas rikota salotos sausainiai skrebutis sumuštiniai sumuštinis suomiški patiekalai sūrio pyragas takos tofu tortas trupininis pyragas tunas uogos varskėčiai varškė vištiena žiedinis kopūstas žuvis

Ir pietums, ir vakarienei – labai skanūs, lengvai pagaminami vištienos kepsneliai su pievagrybiais ir sūriu.

Reklama

Patiks ir mažiems, ir dideliems valgytojams. Skanūs ne tik karšti, bet ir jau atvėsę. Tad kuo puikiausiai tiks dėtis ir į priešpiečių dėžutę. Šiuos kepsnelius kepiau dviem būdais, keletą – keptuvėje su aliejumi, likusius – karšto oro gruzdintuvėje. Valgytojų nuomonės išsiskyrė, vieniems labiau patiko kepti keptuvėje, kitiems – karšto oro gruzdintuvėje. Aš prie tų, kur kepti karšto oro gruzdintuvėje patiko labiau.

Ingredientai:

  • Vištienos filė – 600 g;
  • Pomidorai (vidutiniai) – 3 vnt;
  • Grybai (puikiai tinka ir pievagrybiai)- 150 g;
  • Svogūnai – 1 vnt;
  • Sūris (kietas) – 180 g;
  • Augalinis aliejus – 2 šaukštai;
  • Majonezas – 120 ml;
  • Muskato riešutas (maltas) – pagal skonį;
  • Malti juodieji pipirai – pagal skonį;
  • Druska – pagal skonį.
  1. Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite 1,5–2 centimetrų storio plokščiais gabalėliais.
  2. Kiekvieną gabalėlį plaktuku išplakite iš abiejų pusių, pabarstykite druska ir maltu muskato riešutu.
  3. Smulkiai supjaustykite grybus ir nuluptą svogūną.
  4. Pakepinkite svogūną su grybais, kol iškeps, pasūdykite ir įberkite pipirų.
  5. Pomidorus supjaustykite griežinėliais, sūrį sutarkuokite.
  6. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, išdėliokite vištienos kepsnius ir patepkite majonezu.
  7. Ant viršaus uždėkite grybus, pomidorus ir pabarstykite sūriu.
  8. Uždenkite dvigubu folijos sluoksniu ir kepkite 25 minutes 190 laipsnių orkaitėje.

Vištienos kepsniai su pievagrybiais

Manoma, kad pirmieji kepsniai buvo pagaminti Argentinoje. Dabar šis patiekalas yra plačiai paplitęs visame pasaulyje. Todėl nenuostabu, kad receptų šia tema yra neįtikėtinai daug. Siūlau išbandyti vieną iš paprasčiausių!