Puikūs vištienos kepsneliai natūraliame jogurte
Jums reikės:
Gaminimo eiga:
Nuplautą vištienos krūtinėlę nusausinkite, supjaustykite plonais gabalėliais, pasūdykite, pagardinkite ir įtrinkite išspaustu česnaku. Gerai mėsą kurį laiką palaikyti šaldytuve, bet jei neturite tam laiko, galite su ja dirbti iš karto. Dažniausiai laikau mėsą šaldytuve visą naktį, tada ji būna skaniausia.
Dubenyje sumaišykite jogurtą su smulkiai tarkuotu sūriu, išspaustu česnaku ir kiaušiniais. Šiuo mišiniu aptepkite vištienos gabalėlius ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Likusį mišinį sluoksniuokite ant mėsos.
Galiausiai apibarstykite mėsą džiūvėsėliais, pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 200-220 laipsnių temperatūroje apie 25 minutes.
Vieno kąsnio užkandžiai
- Parašė Maisto mėgėja
- gruodžio 4, 2024
Pažymėdami šį laukelį patvirtinate, kad perskaitėte ir sutinkate su mūsų privatumo politika dėl šioje formoje pateiktų duomenų saugojimo.
Mes naudojame slapukus, kad užtikrintume Jums geriausią naudojimosi svetaine patirtį. Paspaudę „Sutinku“ išreiškiate sutikimą su visų slapukų naudojimu. Daugiau informacijos rasite mūsų privatumo politikoje.
Manage consentPrivacy Overview
NecessaryAlways EnabledCookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.

Naujausi receptai
- Morkų bananų pyragas
- Vieno kąsnio užkandėlės
- Dešrainių receptas
- Salotos su vištiena
- Burokėlių salotos su kukurūzais
Įdomiausi patiekalai
Sultinga ir minkšta kiaulienos nugarinė orkaitėje
- 56,3K views
Varškės apkepas be manų kruopų
- 47,1K views
Tortilijų čeburekai
- 40,3K views
Avižinių dribsnių duona
- 36,1K views
Varškės pyragas
- 35,6K views
Kategorijos
- Be kategorijos (1)
- Gėrimai (6)
- Kažko nevalgantiems (101)
- Be glitimo (10)
- Be kiaušinių (28)
- Be pieno (13)
- Veganiški (35)
- Vegetariški (54)
- Desertai (110)
- Pagrindiniai patiekalai (147)
- Pietūs (198)
- Pusryčiai (195)
- Sriubos (22)
- Užkandžiai (247)
- Vakarienė (312)
- Gimtadienio proga (52)
- Kalėdų patiekalai (75)
- Kūčių patiekalai (35)
- Motinos diena (73)
- Naujiesiems Metams (110)
- Tėvo diena (77)
- Užgavėnių idėjos (40)
- Valentino dienai (27)
- Velykų patiekalai (83)
- 814 peržiūrų
- 1 m. skaitymo
- Kalėdų patiekalai
- Kažko nevalgantiems
- Kūčių patiekalai
- Užkandžiai
- Vakarienė
- Veganiški
Burokėlių salotos su kukurūzais
- Parašė Maisto mėgėja
- gruodžio 17, 2024
- 756 peržiūros
- 1 m. skaitymo
- Kažko nevalgantiems
- Kūčių patiekalai
- Užkandžiai
- Vakarienė
Reikalingi ingredientai:
Vištienos filė
500 gramų
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Miltai
3~4 šaukštai
Aliejus
5~6 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
1. Vištienos filė supjaustykite maždaug 1 centimetro storio gabalėliais.
2. Lengvai, nes vištienos mėsa labai minkšta, išmuškite plaktuku.
Reklama
4. Į lėkštę suberkite miltus.
Reklama
5. Jame kruopščiai apvoliokite kepsnelius.
6. Padėkite keptuvę ant stiprios ugnies ir įkaitinkite aliejų.
Reklama
7. Kepsnelius sudėkite į verdantį aliejų ir apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
8. Patiekite karštą su bet kokiu garnyru ar salotomis.
Šaltinis: povar.ru
Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)