BE KARVĖS PIENO
KANARIETIŠKI PADAŽAI MOJO ROJO IR MOJO VERDE
GREITOS AZIJIETIŠKOS SALOTOS SU GYOZA KOLDŪNAIS
KINIŠKA SALDŽIARŪGŠTĖ SRIUBA
TRAŠKIŲ RYŽIŲ SALOTOS SU LAŠIŠA IR RIEŠUTŲ SVIESTO PADAŽU
TAILANDIETIŠKAS RAUDONASIS VIŠTIENOS KARIS PER 20 MINUČIŲ
SUMUŠTINIAI SU AVINŽIRNIŲ ĮDARU
KOKOSINIS CHIA PUDINGAS
SKANIAUSIOS VOVERAITĖS KOKOSŲ PIENO PADAŽE
KANARIETIŠKI PADAŽAI MOJO ROJO IR MOJO VERDE
VIENOS KEPTUVĖS TOSKANIETIŠKI MAKARONAI SU VIŠTIENA
SUMUŠTINIAI SU KREMINE SKUMBRĖS UŽTEPĖLE
FILO TEŠLOS GALETĖS SU ČESNAKINE VARŠKE IR MIŠKO GRYBAIS
ŠVENTINIS MASKARPONĖS PANAKOTOS IR ŽELĖ DESERTAS
ANTIENOS FILĖ SU APELSINŲ GLAJUMI, ŽIRNIŲ PIURĖ IR GLAZŪRUOTOMIS MORKOMIS
KIAULIENOS TROŠKINYS SU SLYVOMIS
TRAŠKIŲ RYŽIŲ SALOTOS SU LAŠIŠA IR RIEŠUTŲ SVIESTO PADAŽU
Sekite AML
ANT MEDINĖS LENTELĖS KNYGOS
- All Post
- AML BABY
- AML KALBA
- AML ŠVENTINIAI MENIU
- ANT METALINIŲ GROTELIŲ
- AUGALINĖS KILMĖS | VEGAN
- BE GLIUTENO
- BE KARVĖS PIENO
- BE KIAUŠINIŲ
- GREITA | IKI 30 MIN
- PASAULIO SKONIAI
- PAUKŠTIENA | MĖSA
- PIETŲ DĖŽUTĖ
- PUSRYČIAI
- RIMTI PATIEKALAI
- SALDU
- SALOTOS
- SAVAITĖS PARUOŠTUKAI
- SRIUBOS
- Uncategorised
- UŽKANDŽIAI
- VEGETARIŠKA
- ŽUVIS | JŪRA
Pamerkiame į pieną bent valandai ar porai valandų.
Kai vištiena jau pagulėjusi piene, pieną nupilame. Pridedame prieskonių ir druskos.
Reklama41011Įkaitiname orkaitę iki 200-210 C.
Dabar pasiruošiame: vienoje lėkštėje miltai, kitoje lėkštėje parmezanas, sumaišytas su džiūvėsėliais ir dubenėlyje kiaušiniai suplakti.
Jei turime tokį purkštuką, kuriuo aliejų purškiame, tai užpurškiame. Aš turiu tokį purkštuką, bet ne visada užpurškiu aliejaus ant vištos, taigi ir be aliejaus puikiai pavyksta.
Ir viskas, pašauname į orkaitę maždaug 20-30 min.
IngredientaiBeata NicholsonČia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Reklama41003Komentaraijurga parašė:Labai lengvas, skanus ir universalus patiekalas 🙂 Pietums tiekiau karsta su ryziais ir „sweet chilli sauce”, labai tiko 🙂 Vakare suvalgem saltus, su Daumantu „kinietisku pomidoru padazu” . Greita ir skanu, liuks!
Ramune parašė:Ar bandėt vietoj parmezano naudoti kokoso drožles? arba smulkintus kukurūzų dribsnius?agne parašė:Labas vakaras,ieskojau kur cia parasyti,kur paklausti.Tai pamciau recepta „vistienos”,sakau,paklausiiu cia;) Beata,pamenat petiekala,kuri gaminote kazkurioi laidoi,bet senokai : vistienos krutineles gabaliukai apsukti bekoniuku,bulves keptos grietineleje ir poru padazas? As esu gaminus ,ir net kelis kartus..ir va siandien prisiminiau vel ji po kazin kiek laiko,bet pamirsau poru padazo ingridientus))) gal galetumet pagelbeti?;)))
Indrė parašė:Indrė parašė:Kita Indrė parašė:Miau parašė:Labai skanu. Ypač su kinišku padažu.Dovilė parašė::) parašė:šaunuVilma parašė:Viską dariau tiksliai, kaip nurodyta recepte, tačiau rezultatas nesužavėjo. Lazdelės gavosi sausos, daugiau nedgminsiu.