pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Vištienos bombos folijoje - skanūs receptai ir patarimai

6 komentarai:
Egle rašė.

Jau ryte pamačiusi šitą skanumyną apsiseilėjau, bet neturėjau laiko pakomentuoti. Skonis, įtariu, be priekaištų. Mėsytė tokia sultinga, o dar čiobreliai.
P.S. dar 1 atsakymas į tavo klausimą, paukštieną aš kartais valgau. Rečiau nei žuvį, bet kartais valgau. Tokio patiekalo neatsisakyčiau :)

rūtuliukas rašė.

neatsisakyčiau ir aš :) kitąkart, kai tai gaminsi, žinok, kad mes su Egle lauksim pakvietimų prisijungti ragaujant šitą gėrį :)

Vilma rašė.

Nu tai organizuokimės kokį blogerių susitikimą, susipažinkim ir darykim bendrus balius! :-))) Pradžiai susitikti galima ir be maisto gamybos, kokioje jaukioje viečikėje, tuomet nereikės rūpintis patalpomis. Vyganto idėja buvo labai šauni, bet gal daug kas išsigando, kad indus plauti patiems reikės. ;-)

rūtuliukas rašė.

na ir organizuojamės susitikimą, o kodėl ne? :)

Anonimiškas rašė.

prastai atrodo realiai. maistą gaminant esmė ne tik prisiryti, o ir pasigrožėti prieš tai

Vilma rašė.

Anonimui -> maistą gaminant esmė - skaniai pavalgyti. Ne daugelis puikių patiekalų pasižymi ypatingu grožiu.

Vištienos „bombos“: šis receptas man tikras atradimas, pasirodo skanus ir nebrangus (o garnyras yra viduje)

Šis receptas yra tikras atradimas. Vištienos bombos pasirodo labai gražios ir paruošiamos iš paprastų ingredientų. Vištienos filė pasirodo minkšta ir nesausa, o dėl įdaro galima patiekti be garnyro. Šiandien noriu pasidalinti su jumis šio recepto biudžetine versija, o straipsnio pabaigoje papasakosiu, kaip galite paįvairinti įdarą.

Norėdami pagreitinti procesą, iš anksto išvirkite bulves. Ir tada viskas paprasta:

Vištienos filė nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Išimkite nedideles vištienos filėles (galite kepti atskirai arba padaryti pjaustytus kotletus) , o dideles perpjaukite išilgai pusiau, kaip kotletus. Tada plaktuku sumuškite, kad jis taptų vienodas, padidėtų ir taptų plonesnis. Kiekvieną gabalėlį iš abiejų pusių pabarstykite druska ir maltais pipirais.

Iš nurodyto ingredientų kiekio gausite 4 bombas. Jei norite daugiau, padidinkite produktų skaičių.

Tada supjaustykite svogūną mažais kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite sviestą (įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus, kad sviestas nesudegtų) ir pakepinkite svogūną iki auksinės rudos spalvos.

Išvirtas bulves pasūdykite ir sutrinkite į tyrę. Į jį suberkite smulkiai pjaustytus krapus ir pakepintus svogūnus. Viską gerai išmaišykite – įdaras paruoštas!

Tada imame padažo valtį. Jei neturite, galite paimti nedidelį dubenį ar stiklinę. Ant viršaus uždėkite gabalėlį supjaustytos krūtinėlės ir padarykite įdubimą.

Į jį dėkite apie šaukštą įdaro, sluoksnį išlyginkite ir kraštus užlenkite link centro.

Taip įdaras bus visiškai uždarytas)

Tada apverskite jį ant delno. Pasirodo, toks kamuolys. Į kepimo indą, išteptą augaliniu aliejumi, dėkite siūle žemyn.

Vištienos bombos

Pristatau jums vištienos bombų receptą, kaip visada - paprastą ir skanų! Toks patiekalas be jokios abejonės papuoš bet kokį šventinį stalą. Vištienos filė turi būti išmušta, pagardinta. Grybai su svogūnais nuvalomi, supjaustomi, pakepinami aliejuje. Sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su grybais ir svogūnais. Paruoštu mišiniu įdarydami vištienos filė formuojame bombas, suvyniojame ir kepame orkaitėje.

Paskirtis: Vakarienės receptaiReceptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Pieno produktaiReklama
Reikalingi ingredientai:
Vištienos filė500 gramųGrybai300 gramųSūris70 gramųGrietinėlė3 šaukštaiSvogūnai1 vntDruska pipiraipagal skonįReklama
Gaminimo eiga
1. Paruoškite visus ingredientus.2. Išmuškite vištienos krūtinėlę.Reklama3. Smulkiai supjaustykite svogūną.

4. Į keptuvę pilame šaukštą saulėgrąžų aliejaus, sudedame svogūną ir ant silpnos ugnies patroškiname.

Reklama5. Kol svogūnas kepa, grybus nuplauname ir smulkiai supjaustome.

6. Kai svogūnas taps skaidrus, suberkite grybus, įberkite druskos. Maišydami laukiame, kol išgaruos visa drėgmė. Kai išgaruos skystis, išjungiame ugnį ir pilame grietinėlę. Leiskite grybams atvėsti. Sutarkuojame sūrį. Kai grybai taps šilti, o ne karšti, suberkite sūrį ir išmaišykite. Tai bus mūsų įdaras.

Reklama

7. Ištiesiame foliją. Sutepkite ją aliejumi ir padėkite išmuštą vištienos krūtinėlę. Ištiesiname, įsitikindami, kad nėra tarpų-skylių. Į centrą ištepame vieną ar du šaukštus įdaro, Vištieną vyniojame į viršų, tarsi maišelį.