pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Skani ir Lengva Vištienos Blauzdelių Be Kaulo Receptai

Vengrija: sodrus viščiukų blauzdelių troškinys su paprikomis

Nuostabiai aromatingas patiekalas pradžiugins įvairius pojūčius: akis trauks ryški spalva, ragauti kvies kvapas, o skonis bus itin išraiškingas. O geriausia, reikės visai nedaug pastangų ir išlaidų.

Gaminimo laikas: 50 min.

Įpilkite stiklinę vandens ir 2 šaukštus pomidorų pastos (arba daugiau, pagal poreikį). Virkite ant silpnos ugnies apie 40 minučių. Patiekite apibarstę petražolėmis.

Ką dar iš vištienos? 42 nesudėtingi ir skanūs receptai

O gal turite likusios nuo kitų patiekalų ir nesugalvojate, kur panaudoti? Šį kartą Jums parinkome net 42 išbandytus, gardžius ir nesudėtingus patiekalus, kuriuose karaliauja vištiena. Skanaus!

Vistienos blauzdeles be kaulo receptai

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “vistienos blauzdeliu patiekalai” rasta receptų 1000Orkaitėje keptos vištienos blauzdelės šoninės marškinėliuoseOrkaitėje keptos vištienos blauzdelės su ryžiais - paprasta, šventiška ir labai skanu

Vieno indo vištiena keptuvėje su pievagrybiais ir grietinėlės padažu

Puikus pasirinkimas, kai norisi vakarienę pagaminti greitai, paprastai ir labai skaniai. Ant stalo tokį patiekalą galite patiekti iškart su keptuve – lai kiekvienas į savo dubenėlį deda po porą šaukštų bulvių košės ir po vištienos kepsnį, kurį galima aplieti tiek padažo, kiek tik norisi.

Nuotrauka Ⓒ Asta, Saulėta virtuvė

Vokietija: viščiukų blauzdelės, keptos su raugintais kopūstais

Skanus, pigus ir labai lengvai paruošiamas patiekalas – puiki idėja šeimos vakarienei. Vištienos blauzdelės, keptos raugintuose kopūstuose, įgauna nepakartojamą skonį ir aromatą.

Reikės:

Gaminame:

  1. Vištienos blauzdeles nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Sumaišykite vištienos ir kitus prieskonius su aliejumi ir ištrinkite vištieną. Dėkite į šaldytuvą dviem valandoms marinuotis.
  2. Nuo raugintų kopūstų nuspauskite skystį ir, jei reikia, pasmulkinkite. Orkaitės indą patepkite aliejumi, išdėliokite kopūstus ir ant viršaus sudėkite blauzdeles. Viską apšlakstykite aliejumi.
  3. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 30-40 minučių. Kartkartėmis pamaišykite raugintus kopūstus. Į kepimo pabaigą įjunkite grilio funkciją ir kepkite, kol vištiena gražiai apskrus.
Shutterstock nuotr./Cazuela – čilietiškas vištienos troškinys