pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Troskintos Jautienos Kepenėlės - Skanus Ir Maistingas Patiekalas

Troskintos jautienos kepeneles

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “troskintos kepeneles” rasta receptų 982Troškintos kepenėlės su slyvomis ir daržovėmisTroškintos kepenėlės su marinuotais agurkėliais

Troškintos jautienos kepenys su morkomis

Kategorija: Patiekalai iš jautienos ir veršienos

Paskelbė: Lankytojas

05 Liepos 2022

Esu grynesnio maisto mėgėja, tad gamindama maistą, sudėtį įprastai stengiuosi išlaikyti primityvią, beveik nenaudoju jokių prieskonių. Kodėl mėgstu rinktis būtent jautienos kepenis? Mano įsitikinimu, galvijai suvalgo gerokai mažiau cheminių priedų nei kiaulės arba vištos. O kepenys, kaip žinia, yra šioks toks organizmo filtras, kuriame tikriausiai nusėda negeri dalykai, kurių aš tiesiog suvalgyti nenoriu. Kepenų ir morkų santykis šiame patiekale gali būti ir kitoks, gal net vertėtų įdėti daugiau morkų. Šio patiekalo praktiškai tiesiog neįmanoma sugadinti, reikia tik išsaugoti kepenis nesukietėjusias.

Nerealusis vištienos kepenėlių troškinys su daržovėmis

Kaip visada, pradedam nuo tėve mūsų: smulkiai supjaustome svogūną, saliero lapkotį, lengvai patroškintame keptuvėje su šaukštu sviesto ir šaukštu aliejaus.

Kai svogūnas suminkštėja, beriame kubeliais ar pusžiedžiais supjaustytas morkas ir toliau leidžiam troškintis.

Į kitą keptuvę įpilam truputį aliejaus ir sviesto, kai riebalai gerai įkaista, pakepiname truputį pasmulkintas kepenėles 5–7 minutes. Neperdžiovinam jų mirtinai.

Reklama41011

Užkaičiame virti grikius.

Tada kepenėles sukrečiam prie daržovių ir beriam prieskonius: čiobrelius, kmynus, pomidorų pastą, garstyčias, užpilam pora šaukštų vandens, užpilam grietinėle, ir leidžiam 7 minutes susidraugauti.

Baigdami troškinti pasūdome, beriame pipirų, pilame šlakelį citrinų sulčių ir beriam smulkiai supjaustytą cukiniją. Pamaišom ir viskas paruošta.

IngredientaiBeata Nicholson

Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!

Reklama41003KomentaraiEvelina parašė:

As is vaikystes pamenu troskintas kepeneles,arba ju kotletus su bulviu kose ir burokeliu salotom. O namie gaminau kotletukus su manu kruopom,zinoma nesitikejau kad vaikai valgys, bet kol as kepiau tai kas iskepta isgaravo kaip kokie sausainiai 😀

agne parašė:norejau paklausti ka daryti su pievagrybiais?Ugnė parašė:

Aš truputį ne į temą, bet ar aš tiesiog nerandu ar šitam bloge nėra „pin it” mygtuko? Gal dar čia nelabai populiaru tas pinterest, bet man bent jau labai patinka visokius dalykėlius (kaip kad šitas troškinukas) šitaip pasižymėti:)) Nereikia paskui per visą internetą ieškoti kur ten buvo tas vienas ar kitas receptukas, kuris taip skaniai atrodė:)

Rasa parašė:

Man darželyje labai patikdavo valgyti agurkinę sriubą.Ir kai pati pradėjau šeimoje „virtuvinę” karjerą, namiškiams pasiūliau šią sriubą. Na,žinote, ten dedama perlinių kruopų,kadangi jos ilgokai verda galima kartu virti ir kokius šonkauliukuss,agurkai geriausia rauginti. Labai skani, soti, žiemiška sriuba.
Ir tavo, Beata, bloge panaši buvo siūloma…:)

ieva parašė:

Mums labai patiko sitas patiekalas, beje vyras ji rinkosi verciau valgyti su bulviu kose, o as su grikiais. Na ir marinuoti burokeliai smagiai prie visko derejo. aciu uz receptuka!

Jadvyga parašė:nepatiko, daugiau negaminsiu, nebent, be garstyčių.Sandra parašė:Labai skanuIndre parašė:Aciu.
puikiai isejo, labaiii lengva pagaminti ir labai skanu.Reda parašė:

Ačiū už puikų receptą. Troškinukas buvo labai labai skanus. Visi patiekalai, gaminti pagal Jūsų receptus, būna nuostabūs. 🙂

Jautienos kepenėlės su kepintais svogūnais

Nida Degutienė (Nidos receptai): Kiekviena šeima, net neabejoju, turi savo iš kartos į kartą perduodamų receptų! Vienas mano tokių iš kartos į kartą perduodamų receptų yra kepenėlės.