
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
tai jei atlektum ligi manes tai vietoi paskerdžiu gyvuli kurio nori ir kokia nori dali parduodu tik ne galva nes ale labai skani sriūbu buna 1KG -- nuo 2Monetū iki 50Monetū tai va dar piena bea parduodu jau neatsimenu kiek anam receptu kainu rasiau bet kaip tau tai 1L- 5monetos - Ate jau bibliotekoi užsisėdėjau lekiu jau parselis.
Jeigu po 20 minučių keptuvėje skysčio atrodys per daug, tuomet nuimkite dangtį ir šiek tiek padidinę ugnį troškinkite toliau aš likusias 10-15 minučių visuomet troškinu be dangčio, nes man labiau patinka tirštesnė konsistencija, bet čia jau skonio reikalas.