pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Lietiniai su Dešrele - Kaip Paruošti Tobulus Blynus su Dešrele

Reklama

Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.

„Google Play“ ir „Google Play“ logotipas yra „Google LLC“ prekių ženklai.

  • Privatumo politika
  • Prekių ir pinigų grąžinimo politika
  • Taisyklės ir sąlygos
  • Slapukų politika (EU)

Nerodyti

Tvarkyti sutikimą

Siekdami teikti geriausią patirtį, įrenginio informacijai saugoti ir (arba) pasiekti naudojame tokias technologijas kaip slapukus. Jei sutiksime su šiomis technologijomis, galėsime apdoroti duomenis, tokius kaip naršymo elgsena arba unikalūs ID šioje svetainėje. Nesutikimas arba sutikimo atšaukimas gali neigiamai paveikti tam tikras funkcijas.

Funciniai Funciniai Visada aktyvus

Techninė saugykla arba prieiga yra griežtai būtina siekiant teisėto tikslo – sudaryti sąlygas naudotis konkrečia paslauga, kurios aiškiai paprašė abonentas arba naudotojas, arba tik tam, kad būtų galima perduoti ryšį elektroninių ryšių tinklu.

Parinktys Parinktys

Techninė saugykla arba prieiga yra būtina teisėtam tikslui išsaugoti nuostatas, kurių neprašo abonentas ar vartotojas.

Statistiniai Statistiniai

Techninė saugykla arba prieiga, kuri naudojama tik statistiniais tikslais. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.

Marketingo Marketingo

Techninė saugykla arba prieiga reikalinga norint sukurti naudotojų profilius reklamai siųsti arba sekti vartotoją svetainėje ar keliose svetainėse panašiais rinkodaros tikslais.

Senoviniai lietiniai blynai ir jų patiekimo idėjos

  • Ant blynelių dedame uogienės, cukraus pudros, agavų ar klevų sirupo.
  • Blynelius patiekiame su vaisiais
  • Su varškės, česnako ir špinatų įdaru
  • Sulankstytus viduje su kumpio, grybų, svogūnų ir grietinės įdaru
  • Su varške ar faršo įdaru
  • Blynelius sudėkite vieną ant kito. Kiekvieną sluoksnį pertepkite plikytu kremu, turėsite blynų tortą.

Šie lietiniai blynai ir jų gardus receptas tikrai Jums patiks.

  • 209 peržiūrėjimai(-ų)
  • 2 minučių skaitymo
  • 188 peržiūrėjimai(-ų)
  • 1 minutė skaitymo

Ką dabar gaminame:

viskasvalentino dienaivalgome sveikiau!karšti patiekalaisriubosužkandžiaipyragai, kepiniaisalotos, mišrainėsTandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosKaramelinis tiramisu su juodaisiais serbentaisSotus vištienos, ryžių ir daržovių apkepasCitrininis tiramisu - gaivus ir be galo skanusSluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis ir šokoladuVištiena švelniame citrinų ir bazilikų padažeŠviežių kopūstų sriuba su pupelėmisVirti varškėtukai su šoninės ir grietinėlės padažuKaršti crostini su krevetėmis ir sūriuItališka pupelių ir pomidorų sriuba

Lietiniai blynai

Senoviniai lietiniai blynai purūs ir labai skanūs. Šis lietinių blynų receptas atkeliavo iš senais laikais alsuojančios valgyklos.

Lietiniai blynai yra tas patiekalas, kuris tinka bet kada – pusryčiams, pietums, vakarienei. Su šiuo receptu pagaminsite pačius puriausius ir minkščiausius blynelius. Juos galite patiekti su uogiene, vaisiais, klevų ar agavų sirupu, su įdaru susuktus ar sulankstytus.

Vaikai šiuos blynelius čiumpa ir suvalgo be šakutės, tiesiog rankomis ir sako, kad tai patys skaniausi iki šiol ragauti blynai. Purūs lietiniai blynai yra tas patiekalas, kurį pagaminsite net tada kai šaldytuvas tuščias.

Sotūs ir purūs lietiniai blynukai su dešrelėmis ir sūriu

virtuveje.lt

Sudėtingumas: Lengvas

Šiandien išmėginau naujus lietinius blynukus, kurie pasirodė ne tik labai sotūs, bet ir skanūs. Tai puikus patiekalas tiek pusryčiams, tiek pietums, ypač kai norisi kažko greito ir sotaus. Pasigaminkite ir jūs – tai paprasta ir greita, o rezultatas tikrai nenuvils.

Dar niekas neįvertinoPasiruošimas 10 minutes minsGamyba 20 minutes minsIš viso 30 minutes minsPatiekalas Pietūs, PusryčiaiVirtuvė LietuviškaPorcijos 4 porcijosKalorijos(-ų) 350 kcal

Reikalingi Įrankiai

Keptuvė (Tinkama blynams kepti)Dubuo (Tešlai sumaišyti)Tarka (Burokine tarka dešrelėms ir sūriui)

Ingredientai

1x 2x 3x
  • ▢ 3 vnt Kiaušiniai
  • ▢ 200 ml Pienas
  • ▢ 2 vnt Pieniškos dešrelės
  • ▢ 50 g Fermentinis sūris
  • ▢ 2 šaukštai Augalinis aliejus
  • ▢ 3-4 šaukštai Miltai
  • ▢ 3 vnt Svogūnų laiškai - Smulkiai pjaustyti

Gaminimo eiga

Į tešlą suberkite miltus, įpilkite aliejų ir gerai išmaišykite, kol neliks gumulėlių.

Dešreles ir sūrį sutarkuokite per burokinę tarką ir sudėkite į tešlą kartu su smulkintais svogūnų laiškais. Viską gerai išmaišykite.

Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Įpilkite truputį aliejaus ir kepkite lietinius, kol jie taps auksinės spalvos.

Kai blynai bus iškepę, patepkite vidinę jų pusę sviestu ir suvyniokite. Skanaus!

Pabaigai…

Blynai bus dar skanesni, jei patepsite sviestu jų vidinę pusę prieš suvyniojant.

Kalorijos(-ų): 350 kcal Angliavandeniai: 20 g Baltymai: 15 g Riebalai: 25 g Sotieji riebalai: 10 g Polinesotieji riebalai: 5 g Mononesotieji riebalai: 10 g Cholesterolis: 200 mg Natris: 700 mg Kalis: 250 mg Skaidulos: 1 g Cukrus: 5 g Vitaminas A: 500 IU Vitaminas C: 2 mg

Recepto raktažodžiai Dešrelės, Greitas maistas, Lietiniai, Namų virtuvė, SūrisTotalPasidalinimų
Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą
Skaityti Komentarus (0)
Kiti receptai
  • 589 peržiūrėjimai(-ų)
  • 1 minutė skaitymo

1.Sumaišome druską, cukrų ir miltus didesniame dubenyje.

2. Pilame pieną ir gerai išmaišome kol blynų tešla taps vientisa.

3. Imame aukštesnį indą, sumušame kiaušinius ir su elektriniu plakikliu išplakame iki vientisos masės.

4. Kiaušinių plakinį supilame į blynų tešlą ir dar kartą gerai išmaišome.

5. Kepame ant vidutinės kaitros apie minutę ant kiekvienos pusės.