pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Paprasto Kiaulienos Kepsnio Receptas

Ką dar iš kiaulienos? 38 nesudėtingi ir sotūs receptai

Kepsneliai, troškiniai, plovas ir kotletai - neabejotinai šie sušildantys ir jaukūs, kartais nostalgiški patiekalai dažnai vyrauja mūsų virtuvėse. Bet juk kartais taip norisi paruošti kažką sotaus ir visai nesudėtingo, ypač, kai už lango vis dar žiema! O tokie kiaulienos patiekalai tikrai tiks šeimos pietums ar vakarienei.

Siūlome net 38 nesudėtingų ir sočių patiekalų receptų su kiauliena!

Kaip paruošti geriausią kiaulienos kepsnį: klasika, kurios niekas nepakeis!

Pagal mūsų pateiktą receptą namuose pasigaminkite skanius ir neįtikėtinai minkštus mėsos kepsnius.

Nuo tada, kai išbandysite šį puikų gamybos būdą, kepsnių kitaip nebegaminsite!

Labai skanus kepsnys, paruoštas pagal „YouTube“ kanale pateiktą receptą.

Jums reikės:

  • Kiaulienos sprandinės
  • Juodųjų pipirų ir druskos
  • Paprastų miltų
  • Pusiau rupių miltų
  • 3 kiaušinių
  • Džiūvėsėlių
  • 500 g taukų
  • Sviesto
  • 1 agurko
  • 100 ml vandens
  • Acto
  • Paprasto cukraus

Gaminimo eiga:

Supjaustykite sprandinę storesniais griežinėliais.

Uždenkite maistine plėvele ir gerai išmuškite virtuviniu plaktuku iš abiejų pusių.

Po to mėsą pabarstykite maltais pipirais ir druska.

Mėsą iš abiejų pusių apvoliokite miltuose.

Gilesnėje lėkštėje išplakite tris kiaušinius.

Po to, kai apvoliosite mėsos griežinėlius miltuose, apvoliokite plaktuose kiaušiniuose.

Galiausiai apvoliokite džiūvėsėliuose.

Keptuvėje ištirpinkite taukus, mėsą įdėkite į įkaitintus riebalus ir lėtai apkepkite iš abiejų pusių.

Ant kito vidutinio dydžio puodo dugno vieną šalia kito įdėkite šaukštus.

Uždėkite ant jų iškeptą mėsos gabaliuką.

Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėkite gabalėlį sviesto ir uždėkite kitą pjausnį.

Taip darykite su visais ruošiamos mėsos griežinėliais!

Tada puodą uždenkite dangčiu.

15-20 minučių pašaukite į iki 85°C temperatūros įkaitintą orkaitę.

Nuluptą agurką stambiai sutarkuokite į dubenį.

Įpilkite šiek tiek vandens, pipirų, druskos, cukraus, acto pagal skonį ir gerai išmaišykite.

Viduklės koldūnai su maltos kiaulienos įdaru ir spirgučių padažu

Viduklės koldūnai su mėsa labai populiarūs, sakoma, kad kai vieną kartą paragauji tradicinių Viduklės koldūnų, jų skonio jau neužmiršti. Jų skiriamasis bruožas yra labai nedidelis dydis ir forma. Viduklė garsėja savo tradiciniais koldūnais, tad siūlau jų pabandyti pasigaminti ir namuose.

Nuotrauka Ⓒ Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3

Paprasta lazanija su malta kiauliena

Gardžią lazaniją namuose paruošti visai nesudėtinga, ypač pagal puikų receptą! Šiame recepte ingredientų kiekiai skirti 2 - 3 porcijoms, todėl, jei norite paruošti daugiau lazanijos, atitinkamai didinkite ingredientų keikį.