pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Sriuba su Mėsos Kukuliais ir Makaronais - Receptas ir Paruošimo Instrukcijos

Naminė sriuba su makaronais ir mėsos kukuliais

Kai reikia greitai ir skaniai pamaitinti šeimą karštu maistu, puikiai tinka mūsų naminės mėsos kukulių sriubos receptas. Šiai sriubai nereikia ilgai virti sultinio, mėsos kukulius galima paruošti iš anksto, užšaldyti ir naudoti pagal poreikį. Mėsos kukuliams tinka vištiena arba kalakutiena, galite juos pagaminti net žuvies iš baltosios arba raudonosios žuvies. Sriubos skonis priklausys nuo to, kokią mėsą ar žuvį pasirinksite, tačiau ji tikrai bus puiki.

Gaminimo laikas30 min.Laikas virtuvėje30 min.Kalorijos44 kcal.BaltymaiRiebalaiAngliavandeniaiSunkumas: 2/5Aštrumas: 1/5Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)

Sriuba su makaronais ir mėsos kukuliais

Autorius apie receptą: Šį kartą dalinuosi labai paprasta ir skania sriuba. Seniai, jau iš viso šeimynai neviriau sriubos, tad ištaisiau padėtį! Šį kartą dalinuosi labai paprasta ir skania sriuba. Seniai, jau iš viso šeimynai neviriau sriubos, tad ištaisiau padėtį! Andželika

AKCIJOS:

Rodyti akcijas

TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 4
450 gramų maltos mėsos
150 gramų makaronų (apytikriai)
3 vienetai bulvių (didesnių arba 4 mažesnių)
3 vienetai pomidorų
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai kreminio sūrio
1 lapelis lauro lapų
pagal skonį prieskonių mišinio (mėgstamų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį krapų

Mėsos kukuliams:

  • 300g. maltos mėsos
  • 1 kiaušinio
  • 1 galvutės svogūno
  • Šiek tiek aliejaus
  • Mėgiamų prieskonių maltai mėsai

Reklama

  • Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus, beriame kapotą svogūną ir keletą minučių pakepiname.
  • Į dubenį beriame maltą kiaulienos kumpį, kepintus svogūnus, įmušame kiaušinį, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir gerai išminkome.
  • Iš pasiruoštos maltos mėsos masės suformuojame nedidelius, vieno kąsnio kukulius.
  • Puode išlydome sviestą, beriame kapotą svogūną, smulkiai pjaustytą karštai rūkytą šoninę ir keletą minučių pakepiname.
  • Beriame griežinėliais pjaustytas morkas ir trumpai pakepiname.

Reklama

  • Užpilame švelniai sūdytu daržovių sultiniu, jam užvirus sudedame maltos mėsos kukulius. Verdame apie 6-8 minutes.

Reklama

  • Suberiame makaronus, smulkintus krapus, kvapiojo pipiro žirnelius ir dar keletą minučių paverdame.

Žingsnis 3

Tuo tarpu paruoškite kepsnį. Svogūnus smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite ir kepkite keptuvėje su aliejumi, kol lengvai apskrus. Kol morkos ir svogūnai kepa, kubeliais supjaustykite pomidorus ir saldžiąsias paprikas. Jei pomidorai labai kieti, prieš tai pašalinkite jų odelę. Tada į keptuvę sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus ir paprikas ir kepkite dar 3-5 min.