pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Velykiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai ir Idėjos Šventei

Stambesnė karka iš užpakalinės kiaulės dalies geriausiai tinka ilgam kepimui, o priekinės dalies karkas, kurios liesesnės ir mažesnės, verčiau palikite mėsos rūkinimui.

Velykiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai ir Idėjos Šventei

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Rūkyta žuvis: geriausi receptai ir patarimai

Rūkyta žuvis: geriausi receptai ir patarimai

Vištienos faršo kukuliai: lengvas ir skanus patiekalas

Vištienos faršo kukuliai: lengvas ir skanus patiekalas

Makaronai su mėsos kukuliais: klasikinis patiekalas visai šeimai

Makaronai su mėsos kukuliais: klasikinis patiekalas visai šeimai

Vistienos Kepsneliai Vaikams - Skanūs ir Sveiki Receptai

Krūtinėles nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite druska, pipirais, keptuvėje įkaitinkite sviestą, aliejų ir apkepkite krūtinėles iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

Vistienos Kepsneliai Vaikams - Skanūs ir Sveiki Receptai

Tobulas varškės apkepas: paprastas receptas su manais

Tobulas varškės apkepas: paprastas receptas su manais

Vanilinis padažas be kiaušinių: paprastas būdas pagardinti desertą

Vanilinis padažas be kiaušinių: paprastas būdas pagardinti desertą

Labai Skanūs Lašišos Kotletai - Tobulas Receptas

Šie skanėstai tikrai sužavės smaližius ir mėgstančius aromatingą desertinę popietinę kavą, kurioje lėtai tirpsta nedideli snieguoto skanėsto gabaliukai.

Labai Skanūs Lašišos Kotletai - Tobulas Receptas

Gardžiausi Receptai su Geltonosiomis Slyvomis: Nuo Desertų iki Konservavimo

Gardžiausi Receptai su Geltonosiomis Slyvomis: Nuo Desertų iki Konservavimo

Karameliniai saldainiai: pasigaminkite namuose!

Karameliniai saldainiai: pasigaminkite namuose!

Geriausi Garnyrai Prie Tobulo Steiko

Tie, kas nėra nieko gaminę iš pastarnokų, turėtų juos išbandyti būtent žiemą tuo metu, kai jie yra sukaupę daugiausiai cukrų, kurie kepant greitai karamelizuojasi.

Geriausi Garnyrai Prie Tobulo Steiko

Skani pieniška sriuba su bulvių kukuliais: vaikystės prisiminimas

Skani pieniška sriuba su bulvių kukuliais: vaikystės prisiminimas

Sotus ir skanus: keptas avokadas su kiaušiniu - paprastas receptas

Sotus ir skanus: keptas avokadas su kiaušiniu - paprastas receptas

Andriaus pica Klaipėdoje: užsisakykite skaniausią picą!

Andriaus pica Klaipėdoje: užsisakykite skaniausią picą!

Traškūs agurkai žiemai: marinuojame su garstyčiomis!

Traškūs agurkai žiemai: marinuojame su garstyčiomis!

Kaukazinės slyvos virtuvėje: nuo uogienių iki padažų

Kaukazinės slyvos virtuvėje: nuo uogienių iki padažų