Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Idealiausia, jeigu dešreles pasigaminsite patys, bet taip pat viskas bus gerai, jei šviežių dešrelių nusipirkote prekybos centre arba turguje aš būtent šias nusipirkau turguje.
Be to, geriausiai mėsos sultys išsilaiko Filė minjon išpjovos nepjaustant, bet kepant trumpai labai karštoje orkaitėje, kaip ir darysim čia pateiktame recepte Filet Mignon Roast - angl.