Minkšti kotletukai su grikiais orkaitėje (be miltų ir džiūvėsėlių)
Į faršą sudėti grikius, įmušti kiaušinį, išmaišyti. Pagardinti druska, pipirais, įspausti česnaką, suberti krapus ir petražoles, viską išmaišyti.
Drėgnomis rankomis suformuoti kotletukus, dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Skaityti komentarusSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Patys skaniausi naminiai kotletai - purūs ir minkštučiaiKrevetės toskanietiškame grietinėlės padažeSpagečiai CarbonaraVištienos kepsniukai - blyneliaiKomentarai (6)AtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Sandra2024-01-11 13:53Būtinai išbandysiu, nes noriu greitesnio recepto kotletų užsišaldymui. Paskui tik ištrauki iš šaldiklio, patroškini puode ir vuolia! Vakarienė ant stalo. Tikiuos, šis receptas tam tiks. ATSAKYTI
Grikis2023-10-14 22:09Lengva pagaminti, bet skonis labai. prastas. Sis receptas vertas pacio zemiausio balo -0 ATSAKYTILaima2021-04-30 18:07Erika2021-01-03 19:08O grikius sudėti jau išvirtus ar ne ? ATSAKYTIRenata2021-01-04 09:19Kaip ir parašyta ingredientuose - grikių reikia virtų :) ATSAKYTIJovita2018-06-01 17:33Jau ne pirma karta gaminu, bet dar paciai paragaut neteko :D Gal del to, jog skanu? :DATSAKYTIRomantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertų
Ką dar iš kiaušinių? 43 skanūs ir nesudėtingi receptai
Kiaušiniai - universalus produktas, kuris skanis ir pats vienas, ir gali tapti puikiu papildančiu ingredientu ar net patiekalo pažiba! Tikriausiai dažnas kiaušinį išsikepa ar išverda pusryčiams, įmuša kelis į kotletams ruošiamą mėsą, pasimėgauja Velykiniu margučiu. O ar esate ragavę populiariojo pusryčio patiekalo - Benedikto kiaušinių, kepė kotletus iš virtų kiaušinių ar net ruošę kiaušinių vyniotinį?
Dalinamės 43 puikiais receptais ir idėjomis iš LaMaistas.lt ir projekto SkoniuBlogas.LaMaistas.lt dalyvių lobyno ir kviečiame ragauti!

Purūs grikių ir sojų faršo kotletai su kremišku padažu ir bulvių koše
Gardūs, minkšti, sultingi kotletukai – vienas iš jaukiausių valgių, patinkantis daugeliui. Patiekite juos su šilkinio švelnumo bulvių koše, pagardinkite kremišku padažu, ir tai bus viena tų vakarienių, kurios sušildo širdį. Štai kaip atrodo tikrasis komforto maistas (angl. „comort food“)! Virtos grikių kruopos – šių kotletukų minkštumo bei purumo paslaptis. Jei norite kotletukus paruošti iš augalinės kilmės produktų, rinkitės sojų faršą. Naujasis „Naturli“ sojų faršas yra itin artimas mėsos faršo atitikmuo – dėl išskirtinės, mėsai itin artimos tekstūros jis yra patogus formuoti ir puikiai laiko savo formą verdant, kepant ar troškinant, net ir nenaudojant papildomų rišamųjų medžiagų (tokių kaip, pavyzdžiui, kiaušiniai).
Nuotrauka Ⓒ Asta, Saulėta virtuvėkavalgoveganai.lt
Svetainių talpinimas arba kitaip hostingas (angl. web hosting) – tai pagrindinis būdas jūsų svetainei atsidurti internete. Tai vietos jūsų internetiniam projektui, el. paštui ar duomenų bazei suteikimas patikimame, galingame, prie spartaus interneto ryšio kanalo pajungtame serveryje.
Daugiau nei 20 metų patirtis, aukšta klientų aptarnavimo kokybė, lankstūs paslaugų planai ir patraukli kainodara nulėmė, kad šiandien pas mus savo interneto svetaines talpina ir mumis pasitiki daugiausiai šalies gyventojų.
Paštui | Svetainei | Universalus | Didmeninis | |
---|---|---|---|---|
Duomenų srautas | Neribojama | Neribojama | Neribojama | Neribojama |
Vieta serveryje | Neribojama | Neribojama | Neribojama | 200 GB |
El. pašto dėžutės | Neribojama | Neribojama | Neribojama | Neribojama |
PHP | - | + | + | + |
MySQL | - | + | + | + |
Multi-Domain | - | - | + | + |
Reseller | - | - | - | + |
Užsakymo kaina (mėn.)* | 5.99 EUR | 7.99 EUR | 12.99 EUR | 32.99 EUR |
Išsamesnę informaciją apie paslaugas rasite Interneto vizijos svetainėje.
- Domenų registravimas
- Svetainių talpinimas
- El. paštas
- Svetainių kūrimas
- SPAM filtras
- Profesionalus hostingas
- Serverių nuoma
- SSL sertifikatai
Tiršta grikių sriuba su vištiena
Tirštos ir sočios, labai paprastos, bet ir turtingos įvairiausių skonių sriubos išvirti visai nesudėtinga. Subalansuota šaltesnėms dienoms, bet gardi visais metų laikais. Grikiai šiai sriubai išties labai tinka, bet lygiai taip pat puikią sriubą išvirsite pakeitę juos ryžiais ar perlinėmis kruopomis. Grietinėlę sriuboje galima keisti ir lydytu sūreliu.
Nuotrauka Ⓒ Asta, Saulėta virtuvė