pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Geriausi Padažai Prie Jautienos - Skonių Harmonija ir Tobulos Receptūros

Padažas: nedidelė detalė, visiškai pakeičianti kepsnio skonį

Ar žinote, kuo nuostabus yra grilyje keptas kepsnys? Nes jis gali būti kiekvieną kartą vis kitokio skonio, priklausomai nuo to, kokį padažą prie jo patieksite. Na, o parduotuvėse padažų yra gausybė – tik rinkis. Aštrių, saldžių, pikantiškų, azijietiškų. Kai jau visus išbandysite ir norėsis kažko naujo, galėsite pasigaminti savo.

Šaltinis:Turinio kontrolė – redakcijos rankose, projekto partneris tik inicijuoja ar palaiko temos viešinimąKepsniukai / 123RF.com nuotr.A a A + A - AtstatytiSkaitykite vėliauPranešti klaidąTemos: 4 Skanumėlis Kepsniai Norfa: Praktiški patarimai Grilio patiekalai

Štai 10 gardžių ir nesudėtingų padažų receptų iš viso pasaulio, kurie praturtins jūsų grilio patiekalų skonį.

padažas prie kotletų

Paruošimas: 30 min Porcijos: 6 Šis džiovintų grybų padažas iš baravykų (galite keisti pievagrybiais), pagamintas su grietinėle, mano šeimai itin tinka prie pačių įvairiausių mėsos kepsnių. Net ir tas įprastas, kartais jau kiek pabodęs karbonadas ar mėsos kepsnys atgyja visai naujomis bei kitokiomis, dar neskanautomis skonio gamomis. Taipogi toks padažas tinka ir prie įvairių vištienos … Skaityti toliau

Troškinti kotletai padaže

2024/04/21 2023/10/18 pagal Karolina Puodžiūtė

Kotletų padaže receptas bet kokiam garnyrui. Labai skanu. Kalorijos 100 g: 116 kcal Porcijų skaičius: 4 asmenims Kada valgyti: pietūs 🙏 Mažas prašymas palikti komentarą. Noriu matyti tuos, kuriems patinka tai, ką darau. Tai man labai svarbu. 🍜 Ingredientai: Kotletai: Bet kokios maltos mėsos – 450 g (naudojau jautieną); Sūris 35% – 50g; Česnakai – … Skaityti toliau

Baltas padažas su grietinėle

2024/01/19 pagal valgome

Paruošimas: 20 min Porcijos: 4 Kaip pagaminti baltą padažą su grietine jau esu pasakojusi, o šį kartą papasakosiu variantą su grietinėle. Aš labai mėgstu šį švelnų padažą, kurio receptą atradau jau senokai. Galiu pasakyti, kad originalumas slypi paprastume. Šis labai paprastai pagaminamas baltas padažas bet kokį patiekalą padaro fantastišku! Toks baltas padažas itin tiks prie … Skaityti toliau

Anties krūtinėlė su vyšnių padažu

Anties krūtinėlės pusę su odele peiliu šiek tiek įpjauname keliose vietose it ruoštumėtės žaisti kryžiukus nuliukus. To reikia, kad riebalai, esantys po odele, ištirptų ir odelė suskrustų. Papipiriname ir padruskiname paukštieną ir dedame kepti odele žemyn į įkaitintus riebalus. Greta galite įmesti rozmarino šakelę.

Kepame apie 5-7 minutes (priklausomai nuo krūtinėlių dydžio) neversdami. Antienos poodžio riebalams aptirpus ir paukštienai apskrudus, apverčiame krūtinėlę ir dar pakepame 3-5 minutes, priklausomai nuo krūtinėlių dydžio ir jūsų pageidaujamos mėsos temperatūros.

Baigę kepti jokiu būdu nepjaustome, o pridengiame inde folija ir leidžiame šiek tiek pravėsti. Šio proceso metu mėsa sugeria išsiskyrusias sultis ir todėl būna minkštesnė, sultingesnė. Krūtinėlę iškart prapjovus, iš jos išbėgtų visas skonis.

Reklama41011

Kol mėsa ilsisi, imamės padažo. Nupilkite iš keptuvės maždaug pusę išsiskyrusių riebalų (juose apskrudintos bulvės bus išskirtinio skonio), kad liktų ne daugiau nei 2 šaukštai. Pilame vyną ir leidžiame paburbuliuoti ant stiprios ugnies, kad išgaruotų alkoholis.

Tada pilame balzamiko actą, dedame medų, druską ir pipirus ir kaitiname ant nedidelės ugnies, kol padažas pradeda tirštėti ir artėti prie pageidaujamos konsistencijos.

Patiekite griežinėliais pjaustytą krūtinėlę su pora šaukštų aromatingo vyšnių padažo.

IngredientaiBeata Nicholson

Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!

Reklama41003KomentaraiRūta parašė:Kur dingo „Beatos svetainė”?Roberta parašė:

Sveika Beata 🙂 atrodo nuostabiai šis patiekalas, tik man kilo klausimas bulvės pakepintos tame padaže jos turi priklausyti prie šio patiekalo ir jei taip kaip jas iškepti tame padaže,kadangi dar tik pradžiamokslė aš nelabai žinau 🙂

Neringa parašė:Isbandyta! Ir tai tobula!!Kristina parašė:

Laba diena,
Kaip tik šiandien bandysiu šį receptą, tačiau apsikvailinau ir padažui nusipirkau spanguolių, o ne vyšnių, tad norėjau paklausti gal galima jas apkeisti šį kartą nesugadinant skonio, ar vis dėlto reikia lėkti į parduotuvę ir pirkti vyšnių?
Būsiu baisiai dėkinga jei gausiu atsakymą 🙂

Mėlynojo sūrio padažas

Kepsnio ir mėlynojo sūrio derinys yra tikrai dangiško skonio, o šis padažas gali būti pagamintas per kelias minutes. Keptuvėje ištirpinkite 25 g sviesto ir sumaišykite su 1 valg. š. miltų. Nuolat maišydami iš lėto supilkite 150 ml pieno, kol gausite vientisą konsistenciją ir nebeliks gumuliukų. Pakaitinkite iki virimo ir suberkite 50 g smulkinto sūrio su mėlynuoju pelėsiu. Maišykite, kol sūris ištirps ir padažas taps vientisas.

Pagaminsite per 20 min. Padažas tinka prie vištienos, kiaulienos, šonkauliukų.