Mesos suktinukai su grybais
Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!Varškės patiekalaiLengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėjePatiekalai iš vištienos ir paukštienosSkanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkamsNaudingi patarimai jūsų virtuvėjeKalafiorų salotos su sojos padažuDaržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptaiSaulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidoraisMakaronų ir picos patiekalų receptaiVeganiški "sūrio" pyragėliai ValentinuiDesertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalaiPupelių ir baklažanų troškinys be glitimoDaržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalaiKiaulienos nugarinės suktinukai su grybais
Paskelbė: Lankytojas26 Kovo 2019~ 1 kg kiaulienos nugarinės;
400 g pievagrybių ( 200 g padažui, 200 g įdarui);
1 didelio svogūno;
400 ml grietinėlės (naudojau 12 % riebumo);
1 v.š. krakmolo;
5 galvutės česnako (arba pagal skonį);
prieskonių.
* Pasiruošimas. Nugarinę supjaustome ~1 cm storio riekelėmis ir išmušame. Įtriname norimais prieskoniais ir keletai valandų paliekame, kad prieskoniai įsigertų.
* Įdaras. Smulkiai supjaustome svogūną ir pievagrybius. Kepame keptuvėje, kol daržovės suminkštės, beriame prieskonius. Šiaip, įdara galite daryti pagal poreikį ir savo skonį.
* Grietinėlės padažas. Keptuvėje pakepiname pievagrybius ir smulkintą česnaką (kuo daugiau česnako, tuo skaniau, tad gaminimo eigoje ragaukit ir žiūrėkit ar ko netrūksta). Kai pievagrybiai suminkštėja, sumažiname kaitrą ir supilame grietinėlę, beriame prieskonius. Į pusę puodelio vandens beriame krakmolą, išmaišome ir supilame į grietinėlę, maišydami minutę vieną kitą pakaitiname.
* Suktinukai. Imame nugarinės gabalėlį dedame apie 1 v.š. įdaro, susukame, sutvirtiname dantų krapštukais. Šiek tiek apkepiname keptuvėje. Prieš dedant suktinukus į skardelę, dantų krapštukus išimame. Kepame apie 30 minučių (dėl kepimo laiko atsižvelkite į tai, kokio storio jūsų nugarinės riekelės), 200 laipsnių temperatūroje. Likus 15 minučių iki kepimo pabaigos, užpilame grietinėle.

Mėsos suktinukai su grybų įdaru padaže
Autorius apie receptą: Sotus, aromatingas ir labai gardus patiekalas, kuriam bus sunku atsispirti. Labai tinka tiekti su bulvių koše, virtomis bulvėmis, ryžiaisar kitais mėgiamais priedais. Sotus, aromatingas ir labai gardus patiekalas, kuriam bus sunku atsispirti. Labai tinka tiekti su bulvių koše, virtomis bulvėmis, ryžiaisar kitais mėgiamais priedais. Irma
AKCIJOS:Rodyti akcijas
TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 6