pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Mėsa yra mėsa: tikras smūgis ar kas tai?

Mėsa yra mėsa: tikras smūgis ar kas tai?

Populiariausios ir rečiau sutinkamos žuvų rūšys Lietuvoje

Populiariausios ir rečiau sutinkamos žuvų rūšys Lietuvoje

Plovas Orkaitėje: Tradicinis Skonis Moderniame Interpretuote

Plovas Orkaitėje: Tradicinis Skonis Moderniame Interpretuote

Juodosios arbatos nauda: ar tai gyvybės vanduo?

Juodosios arbatos nauda: ar tai gyvybės vanduo?

Arbata nuo šlapimo pūslės uždegimo: veiksmingi receptai ir patarimai

Arbata nuo šlapimo pūslės uždegimo: veiksmingi receptai ir patarimai

Kaip skaniai iškepti vištą orkaitėje

Kaip skaniai iškepti vištą orkaitėje

Žuvies Konservai Karšiai: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Žuvies Konservai Karšiai: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Moliūgų Sėklų Aliejus: Nauda Vyrams

Moliūgų Sėklų Aliejus: Nauda Vyrams

Marinuoti agurkai: receptai ir patarimai, kaip pasiekti tobulą skonį ir traškumą

Marinuoti agurkai: receptai ir patarimai, kaip pasiekti tobulą skonį ir traškumą

Marinuoti Vynuoginiai Pomidorai: Receptas ir Patarimai

Marinuoti Vynuoginiai Pomidorai: Receptas ir Patarimai

Keptas tortas su maskarpone ir filadelfijos sūriu: Nuostabus receptas

Keptas tortas su maskarpone ir filadelfijos sūriu: Nuostabus receptas

Rusiškos Salotos: Tradiciniai Receptai ir Ingredientai

Rusiškos Salotos: Tradiciniai Receptai ir Ingredientai

Sumuštinis su Sūriu: Kalorijos ir Sveikesnės Alternatyvos

Sumuštinis su Sūriu: Kalorijos ir Sveikesnės Alternatyvos

Meduolių tortas: šventinis skonis jūsų namuose

Meduolių tortas: šventinis skonis jūsų namuose

Naminiai Marinuoti Grybai su Svogūnais ir Pomidorų Padažu: Žingsnis po Žingsnio

Naminiai Marinuoti Grybai su Svogūnais ir Pomidorų Padažu: Žingsnis po Žingsnio

Pati Gražiausia Kava Pasaulyje

Pati Gražiausia Kava Pasaulyje

Palmių aliejus: nauda, žala ir poveikis aplinkai

Palmių aliejus: nauda, žala ir poveikis aplinkai

Folijos pusė kepant: ar tai turi reikšmės?

Folijos pusė kepant: ar tai turi reikšmės?

Būdai, kaip pagerinti inkstų veiklą

Būdai, kaip pagerinti inkstų veiklą

Makaronai su rikota ir špinatais: itališka klasika Jūsų virtuvėje

Makaronai su rikota ir špinatais: itališka klasika Jūsų virtuvėje