pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Receptai su šaldyta sluoksniuota tešla: greiti ir paprasti skanumynai

Receptai su šaldyta sluoksniuota tešla: greiti ir paprasti skanumynai

Beatos obuolių pyragas: lengvai pagaminamas ir visų mėgstamas

Beatos obuolių pyragas: lengvai pagaminamas ir visų mėgstamas

Kalėdiniai Patiekalai: Receptai su Jautiena Šventiniam Stalui

Kalėdiniai Patiekalai: Receptai su Jautiena Šventiniam Stalui

„Hotel Tilto“ - Jaukus Viešbutis Vilniaus Širdyje

„Hotel Tilto“ - Jaukus Viešbutis Vilniaus Širdyje

Jautienos Kumpio Receptai: Nuo Tradicinių Iki Gurmaniškų Patiekalų

Jautienos Kumpio Receptai: Nuo Tradicinių Iki Gurmaniškų Patiekalų

Padažas Iš Kiaušinių, Miltų, Pieno: Receptai Ir Patarimai

Padažas Iš Kiaušinių, Miltų, Pieno: Receptai Ir Patarimai

Uždaroji akcinė bendrovė "Ukmergės duona": Istorija ir Tradicijos

Uždaroji akcinė bendrovė "Ukmergės duona": Istorija ir Tradicijos

Aštriai rūgšti sriuba su kiniškais baltaisiais grybais

Aštriai rūgšti sriuba su kiniškais baltaisiais grybais

Vistienos troškinys vaikams - skanūs ir sveiki receptai

Kaip visada, pradedam nuo tėve mūsų smulkiai supjaustome svogūną, saliero lapkotį, lengvai patroškintame keptuvėje su šaukštu sviesto ir šaukštu aliejaus.

Vistienos troškinys vaikams - skanūs ir sveiki receptai

Duonos Reikšmė Lietuvių Patarlėse ir Priežodžiuose

Duonos Reikšmė Lietuvių Patarlėse ir Priežodžiuose

Gardžios ir sočios salotos su lęšiais: receptai kiekvienai dienai

Gardžios ir sočios salotos su lęšiais: receptai kiekvienai dienai

Miramedžio eterinio aliejaus savybės ir panaudojimas

Miramedžio eterinio aliejaus savybės ir panaudojimas

Vieno kąsnio sumuštiniai su tortilija: receptai ir patarimai

Vieno kąsnio sumuštiniai su tortilija: receptai ir patarimai

Kaip Kepti Tuno Steiką - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Neretai gaminame juos tada, kai norisi mėsos, bet nesinori ilgai užgaišti prie puodų Išties, tunas bene artimiausias mėsai, kai kalba eina apie skonį ir naudingas medžiagas, kurias susižeriame ją valgant.

Kaip Kepti Tuno Steiką - Žingsnis po Žingsnio Gidas