pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Maltos Jautienos Patiekalai - Gardžiausi Receptai Jūsų Stalui

Traškūs vištienos kukuliai su sūriu orkaitėje

Nuostabus patiekalas, kuris vakarienę ar pietūs pavers įspūdingais. Šie kukuliai nuostabiai atrodo ir yra be galo skanūs! Paruošti visai nesunku, o tiekti labai tiks su bulvių koše ir mėgstamomis salotomis.

Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos

Maltos jautienos kepsnys

Gaminimo režimas Įjunkite, kad menimo metu jūsų ekranas neužtamsėtų.Receptas: Pagrindiniai patiekalaiŽymos: jautiena, malta jautiena, mėsa, vakarienėPorcijų skaičius: 8
Padažui:
  • 120 ml. pomidorų padažo (kečupo)
  • 2 šaukštų obuolių sidro acto
  • 1 šaukšto rudo cukraus (geriausiai tinka šviesus cukranendrių "light muscovado")

Klasikinė čili sriuba - mano gardžiausioji

Klasikinis, laiko ir daugybės ragautojų patikrintas Čili sriubos receptas. Sriuba soti, kvapni ir sušildanti, o patinka daugeliui, tad puikiai tiks ir šeimos pietums ar vakarienei, ir svečius pavaišinti. Sriubos tirštumą galima reguliuoti pagal skonį, galima ruošti kaip troškinį ar kaip sriubą. Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, galima perpus maišyti su kiauliena, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.

Rommegrot

Tai yra tiršta miltų košė, kuriai pagaminti reikia, kaip sako pats pavadinimas, miltų, taip pat grietinės ir pieno.

Tai yra tradicinis valgis – avies galva. Taip, perskaitėte teisingai – užsisakius šį patiekalą, prieš Jus lėkštėje atsiduria visa avies galva. Ir nors įsivaizduojant galbūt apetitas nesukyla, bet paragavus šis patiekalas, be abejonės, taps jūsų favoritu. Labiau vakarinei Norvegijos daliai būdingas patiekalas yra dažnas ant Kalėdų stalo. Jis dažniausiai valgomas ir prieškalėdiniu laikotarpiu – gruodžio mėnesį. Ilgas gamybos procesas apima įvairius paruošimo etapus, apie kuriuos detaliai nerašysime. Tik pridursime, kad procesas ilgas. Pavyzdžiui, viename iš paruošiamųjų etapų galva net apie aštuonias dešimtis valandų sūdoma druskoje, paskui džiovinama ir galiausiai rūkoma. Ir tai dar ne viskas: prieš valgant dar pamirkoma mažiausiai tris valandas šaltame vandenyje, o paskui pilamas naujas vanduo ir galva dar apie tris valandas verdama.

Kiaulės kojos – dar vienas tradicinis Norvegijos patiekalas, kuriuo dažniausiai mėgaujamasi per Kalėdas. Kiaulės kojos verdamos ir sūdomos, patiekiamos su burokais, garstyčiomis. Šis patiekalas labai patiks druskos gerbėjams, nes yra labai sūrus.

LANKYTINOS VIETOS NORVEGIJOJEAPIE NORVEGIJĄ

Norvegijos miestai, kurie Jums gali patikti

  • Gardermoen oro uostas OSL
  • Flesland oro uostas BGO
  • Moss Rygge oro uostas RYG
  • Sola oro uostas SVG
  • Vaernes oro uostas TRD
  • Sandefjord Torp oro uostas TRF
  • Langnes oro uostas TOS
  • Vigra oro uostas AES
  • Karmoy oro uostas HAU
  • Evenes Apt oro uostas EVE
Pigūs skrydžiai
  • Skrydžių paieška
  • Pigių skrydžių pasiūlymai
  • Šalys
PagalbaLektuvubilietai.ltMano užsakymai
  • Valdyti užsakymus
  • Registracija į skrydį
Mūsų partneriaiBendraukimeKontaktai

+370 5 2111444
I–V 8:00 - 18:00

Mėsos kukuliai grietinėlės ir špinatų padaže

Priklausomai nuo to, kaip kukulius patieksite, jie gali tapti sodriu rudenišku patiekalu, arba – maloniai nustebinti pavasarį pranašaujančiais skoniais. Skaičiuodami dienas iki vasaros, į meniu įtraukite daugiau žalių daržovių: šviežių špinatų lapelių, žaliųjų žirnelių. Pakepinkite šlakelyje aliejaus, užliekite grietinėle ir sultiniu, pagardinkite čederio sūriu, galiausiai – orkaitėje keptus sultingus kukuliukus paskandinkite šiame padaže, patroškinkite porą minučių. Patiekite nedelsiant, nes tiesiai nuo viryklės nukelti tokio tipo patiekalai patys gardžiausi – kol šilti, sultingi, švelnūs ir aromatingi. Išbandykite, labai gardu!

Nuotrauka Ⓒ Asta, Saulėta virtuvė