Ingredientai
- Kiaulienos faršas: 500 g (tinka ir kitas mėgstamas)
- Svogūnas: 1 vnt.
- Kiaušinis: 1 vnt.
- Mocarelos sūris: 100 g
- Kietai virti kiaušiniai: 2 vnt.
- Petražolės: 1 saujelė
- Džiūvėsėliai: 3 šaukštai
- Druska, pipirai: pagal skonį
1. Sumaišykite kiaulienos faršą su smulkiai pjaustytu svogūnu, kiaušiniu, druska ir pipirais.
2. Iš gautos masės formuokite plonus blynelius.
3. Kiekvieno blynelio viduryje dėkite įdarą: tarkuotą mocarelą, smulkiai pjaustytus kietai virtus kiaušinius ir petražoles.
4. Gerai užspauskite kraštus, kad formuotųsi kotletai.
5. Kotletus apvoliokite džiūvėsėliuose ir sudėkite į kepimo skardą.
6. Kepkite 40 minučių iki 200°C įkaitintoje orkaitėje.
7. Santrauka:Šie įdaryti kotletai yra ne tik labai sotūs, bet ir sveikesni dėl kepimo orkaitėje. Juose gausu baltymų ir kalcio, o pridėjus šviežių petražolių, padidinsite vitaminų kiekį. Patiekalas tinka pietums ar vakarienei, ypač kartu su bulvių koše ar šviežiomis daržovėmis.
Skanūs vištienos kotletai su sūriu
Vištienos kotletai su sūriu tinka tiems, kurie nemėgsta ilgai stovėti prie viryklės. Galite naudoti ne tik vištieną, bet ir bet kurią kitą mėsą. Žinoma, nuo to pasikeis kepimo laikas. Kepti kotletus visai nesunku! Mėgstu paukštienos patiekalus, todėl vištienos kotletai su sūriu man – tikras skanėstas! Juos galima patiekti su bet kokiu garnyru! Tikimės, kad ir jums patiks!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
Krabų lazdelių mišrainė su ryžiais
- Lašiša grietinėlės padaže su špinatais ir slyviniais pomidoriukais
- Obuolių pyragas
- Kaukazinė slyvų uogienė
- Keptos voveraitės grietinėlės sviesto padaže su bulvių koše
- Kaukazinių Slyvų Kompotas
Labas!
Ačiū, kad skaitai mano blogą! Kaip visada, su džiaugsmu dalinuosi skaniais, išbandytais ir nelabai sudėtingais receptais, kuriuos pamilau ir kuriuos gali lengvai išbandyti kiekvienas.
Šiuose receptuose rasite ne tik tradicinius skonius, bet ir modernius posūkius, kurie suteiks naujų spalvų jūsų virtuvei. Kiekvienas patiekalas yra kruopščiai išbandytas, kad galėtumėte mėgautis gardžiais valgiais be didelių pastangų. Nuo kasdienių vakarienių iki ypatingų progų – čia rasite idėjų kiekvienam skoniui ir kiekvienai progai.
Pagal Temą
- Airijos virtuvė
- Airiška
- Alkoholiniai kokteiliai
- Amatai
- Amerikietiška
- Amerikietiški patiekalai
- Angliška
- Angliški patiekalai
- Antienos patiekalai
- Augintiniai
- Aziijietiška
- Azijietiška
- Azijietiški patiekalai
- Belgijos
- Belgiška
- Belgų virtuvė
- Bulgarų virtuvė
- Bulvių patiekalai
- Čekiška
- Danų virtuvė
- Dekoracijos
- Dekoras
- Dekoravimas
- Desertai
- Desertas
- Duona
- Eksperimentas
- Eksperimentinis
- Europietiška
- Europietiška virtuvė
- Gaivinantys gėrimai
- Garnyrai
- Garnyras
- Gėrimai
- Graikiška
- Graikiška virtuvė
- Greitas maistas
- Gruzijos virtuvė
- Gruziniška
- Gruzinų
- Gruzinų virtuvė
- Helovinas
- Indiška
- Indiški patiekalai
- Instrukcija
- Ispaniška
- Itališka
- Itališki patiekalai
- Japoniška
- Japonų
- Japonų virtuvė
- Kalėdiniai patiekalai
- Karaimų virtuvė
- Kaukazietiška
- Kaukazo virtuvė
- Kazacho
- Kazano patiekalai
- Kepiniai
- Kiniška
- Kiniški patiekalai
- Konservai
- Konservavimas
- Konservuoti
- Korejietiška
- Kūrybinė veikla
- Kūrybinė virtuvė
- Kūrybiniai projektai
- Latviška
- Lietuviška
- Lietuviška virtuvė
- Lietuviška/Angliška
- Lietuviški patiekalai
- Marinatai
- Marinuoti produktai
- Marinuotos daržovės
- Marokietiška
- Medicinos prietaisai
- Meksikietiška
- Meksikietiški patiekalai
- Mėsa
- Mėsos gaminiai
- Mėsos patiekalai
- Mišrainės
- Namų aksesuarai
- Namų sodininkystė
- Netradicinė
- Norvegiška
- Norvegiška virtuvė
- Norvegų virtuvė
- Padažai
- Padažai ir pagardai
- Padažai ir priedai
- Pagardai
- Pagrindiniai patiekalai
- Pagrindinis
- Pagrindinis patiekalas
- Pasaulio virtuvė
- Patarimai
- Patiekalai pietums
- Patiekalai pusryčiams
- Patiekalai vakarienei
- Patiekalai Velykoms
- Patiekalai visai šeimai
- Pavakariai
- Pieno produktai
- Pietūs
- Prancūziška
- Prancūziški patiekalai
- Priedai
- Prieskoniai
- Prieskoniai ir padažai
- Prieskoniai ir užtepai
- Puošimas
- Puošybos elementai
- Pusryčiai
- Rankų darbas
- Rusiška
- Rusiški patiekalai
- Rusų virtuvė
- Rytietiški patiekalai
- Sakartveliška
- Salotos
- Šalti užkandžiai
- Sirupai
- Skandinaviška
- Sriuba
- Sriubos
- Sriubos ir troškiniai
- Sultiniai
- Sumuštiniai
- Suomiška
- Sūris
- Švediška
- Sveika virtuvė
- Sveikinimai
- Šventės
- Šventiniai
- Šventiniai patiekalai
- Šventinis
- Šventinis dekoras
- Šventinis dekoravimas
- Šventinis patiekalas
- Šventinis receptas
- Šventinis stalas
- Tailandietiška
- Tailandietiški patiekalai
- Techninė informacija
- Tex-Mex
- Tradicijos
- Tradiciniai
- Tradiciniai patiekalai
- Triukas
- Turkiška
- Ukrainietiška
- Uogienės
- Uogienės ir drebučiai
- Uzbekiška virtuvė
- Užkandis
- Užkandžiai
- Užtepėlės
- Vakarienė
- Vakarienės
- Vegetariška
- Velykiniai papuošimai
- Velykiniai patiekalai
- Velykinis dekoras
- Velykinis stalas
- Velykos
- Velykų
- Velykų dekoracijos
- Velykų dekoravimas
- Velykų papročiai
- Velykų papuošimai
- Vėlykų patiekalai
- Velykų tradicija
- Vengriška
- Vidurio Azijos virtuvė
- Viduržemio jūros
- Viduržemio jūros virtuvė
- Virtuvės įranga
- Virtuvės patarimai
- Vokietiška
- Vokiška
- Žiemai
- Žiemos atsargos
- Žydiška
- Žydiška virtuvė
- Žydų virtuvė
Cukinijų ir paprikų mišrainė žiemai
- 585 peržiūrėjimai(-ų)
- 1 minutė skaitymo
- 543 peržiūrėjimai(-ų)
- 1 minutė skaitymo
- Konservavimas
- Pagrindinis patiekalas
- Pasaulio virtuvė
- Žiemai
Įdaryti kotletai su mocarelos sūriu
virtuveje.lt
Sudėtingumas: LengvasŠie įdaryti kotletai yra paprastas, tačiau labai skanus patiekalas, puikiai tinkantis šeimos vakarienei. Mocarelos sūrio, žalumynų ir česnako įdaras suteikia šiam patiekalui ypatingą skonį. Kartu su bulvių piure ir keptais kalafiorais, šie kotletai tampa puikiu deriniu.
Dar niekas neįvertinoPasiruošimas 20 minutes minsGamyba 40 minutes minsIš viso 1 hour hrPatiekalas Pagrindinis patiekalasVirtuvė LietuviškaPorcijos 4 porcijosKalorijos(-ų) 450 kcalReikalingi Įrankiai
Orkaitė (Įkaitinta iki 180°C)Kepimo forma (Išklota kepimo popieriumi)Dubuo (Tešlai maišyti)Peilis (Žalumynams ir česnakui pjaustyti)Ingredientai
1x 2x 3xKotletai
- ▢ 500 g Malta mėsa - Geriausiai tinka kiauliena arba jautiena
- ▢ 2 vnt Kiaušiniai
- ▢ 1 riekė Batonas - Mirkyta piene
- ▢ Prieskoniai - Druska, pipirai, pagal skonį
Įdaras
Gaminimo eiga
Faršą prieskoniuoju, dedu piene mirkytą batoną, pora kiaušinių mušu ir gerai išminkau. Padarau kukulius, juos sudedu į blėtkę išklotą kepimo popieriumi, išspaudžiu duobutes ir pridedu įdaro.
Įdarui tarkuotas mocarelos sūris, žalumynai, česnakas, sumaišyta su grietine. Uždedu ant kotletų ir kepu įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje 40 min.
Valgiau su bulvių piure ir keptais ant sviesto kalafiorais.Pabaigai…
Galite naudoti bet kokius mėgstamus žalumynus, kad įdaras būtų dar įdomesnis. Mocarelos sūris puikiai tinka, tačiau galite eksperimentuoti ir su kitais sūriais, pavyzdžiui, čederiu ar gouda.
Kalorijos(-ų): 450 kcal Angliavandeniai: 30 g Baltymai: 35 g Riebalai: 25 g Sotieji riebalai: 10 g Polinesotieji riebalai: 5 g Mononesotieji riebalai: 10 g Cholesterolis: 180 mg Natris: 600 mg Kalis: 400 mg Skaidulos: 2 g Cukrus: 3 g Vitaminas A: 250 IU Vitaminas C: 8 mg
Recepto raktažodžiai Bulvių piure, Įdaryti kotletai, Kalafiorai, Mocarela, Sūrio įdarasTotalPasidalinimų