pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Tobuli garnyrai prie keptos vištos: nuo klasikinių iki gurmaniškų

Tobuli garnyrai prie keptos vištos: nuo klasikinių iki gurmaniškų

Ar visos klinikos išrašo elektroninius receptus?

Ar visos klinikos išrašo elektroninius receptus?

Šv. Agotos Duona: Receptas ir Tradicijos Lietuvoje

Šv. Agotos Duona: Receptas ir Tradicijos Lietuvoje

Keptos baravykų galvos: miško gėrybės ant jūsų stalo

Keptos baravykų galvos: miško gėrybės ant jūsų stalo

Sveikas Pyragas Be Miltų: Skanus Ir Lengvai Paruošiamas Receptas

Sveikas Pyragas Be Miltų: Skanus Ir Lengvai Paruošiamas Receptas

Nemokami Cepelinai Senjorams: Akcijos Lietuvoje

Nemokami Cepelinai Senjorams: Akcijos Lietuvoje

Du Kartus Kepta Duona: Receptas Ir Paslaptys

Du Kartus Kepta Duona: Receptas Ir Paslaptys

Alternatyvos kepimo milteliams: ką naudoti, kad kepiniai būtų purūs?

Alternatyvos kepimo milteliams: ką naudoti, kad kepiniai būtų purūs?

Kiaulienos sprandinė su slyvomis: receptas gurmanams

Kiaulienos sprandinė su slyvomis: receptas gurmanams

Vieno Puodo Jautienos Troškinys - Lengvas ir Skanus Receptas

Visada naudoju brandintą Feel the Beef jautieną, o būtent troškiniams renkuosi 30 dienų brandintos jautienos sprandinę puikus liesos ir riebios mėsos santykis.

Vieno Puodo Jautienos Troškinys - Lengvas ir Skanus Receptas

Jautienos faršas: 10 idėjų, ką skanaus pagaminti

Jautienos faršas: 10 idėjų, ką skanaus pagaminti

Anties Marinavimas Kepimui: Patarimai ir Receptai

Anties Marinavimas Kepimui: Patarimai ir Receptai

Daržovių salotos su menkių kepenėlėmis: greitas ir gardus receptas

Daržovių salotos su menkių kepenėlėmis: greitas ir gardus receptas

Troškinti Kotletai: Receptai ir Idėjos

Troškinti Kotletai: Receptai ir Idėjos