
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Į konjaką tiks ir brendis suberkit sutarkuotą imbierą, cukrų, česnakų granules, susmulkintą svogūną, pilkit sojų padažą, išmaišykit ir viską supilkit ant vištos filė filė supjaustykit norimo dydžio ir formos gabaliukais.
Po to dėkite kopūstą į gilų dubenį, pridėkite atvėsusius svogūnus, du kiaušinius, druską, manų kruopas, žalumynus aš naudojau džiovintus ir prieskonius pagal savo skonį.