pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Beatos pomidorų padažas: pasigaminkite namuose!

Beatos pomidorų padažas: pasigaminkite namuose!

Burbuliniai Vafliai: Kaip Iškepti Tobulus Namuose? Receptas

Burbuliniai Vafliai: Kaip Iškepti Tobulus Namuose? Receptas

Vytinta Kiauliena: Kalorijos ir Maistinė Vertė

Vytinta Kiauliena: Kalorijos ir Maistinė Vertė

Marinuoti Agurkai Be Kaitinimo: Paprasti Receptai Ir Patarimai

Marinuoti Agurkai Be Kaitinimo: Paprasti Receptai Ir Patarimai

Sezamo Aliejus Nosiai: Naudojimas ir Privalumai

Sezamo Aliejus Nosiai: Naudojimas ir Privalumai

Medvilnės Sėklų Aliejus: Nauda ir Panaudojimas

Medvilnės Sėklų Aliejus: Nauda ir Panaudojimas

Kada Galima Duoti Keptą Obuolį Kūdikiui: Patarimai Ir Rekomendacijos

Kada Galima Duoti Keptą Obuolį Kūdikiui: Patarimai Ir Rekomendacijos

Makaronai su sūrio ir grietinėlės padažu: lengvas receptas gardžiam patiekalui

Makaronai su sūrio ir grietinėlės padažu: lengvas receptas gardžiam patiekalui

Ką valgyti vakare laikantis dietos?

Ką valgyti vakare laikantis dietos?

Paprasto pyrago su konservuotais persikais receptai

Paprasto pyrago su konservuotais persikais receptai

Makaronų fabrikas Kėdainiuose: geriausi makaronai tiesiai iš gamintojo

Makaronų fabrikas Kėdainiuose: geriausi makaronai tiesiai iš gamintojo

Kaip teisingai virti koldūnus: Patarimai ir gudrybės

Kaip teisingai virti koldūnus: Patarimai ir gudrybės

Kiaulienos skerdiena: šviežia ir kokybiška tiesiai iš ūkininko

Kiaulienos skerdiena: šviežia ir kokybiška tiesiai iš ūkininko

Granatų Salotos: Receptai Jūsų Stalui

Granatų Salotos: Receptai Jūsų Stalui

Beatos Morenginis Pyragas: Receptas ir Patarimai

Beatos Morenginis Pyragas: Receptas ir Patarimai

Vidutinio Keptumo Steikas - Kaip Jį Paruošti Tobulai

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Vidutinio Keptumo Steikas - Kaip Jį Paruošti Tobulai

Žiedinių Kopūstų Sriuba: Receptai ir Idėjos Jūsų Virtuvei

Žiedinių Kopūstų Sriuba: Receptai ir Idėjos Jūsų Virtuvei

Kepti obuoliai: paprastas ir skanus desertas

Kepti obuoliai: paprastas ir skanus desertas

Gedulingi pietūs Antakalnio tradicijos

Gedulingi pietūs Antakalnio tradicijos

Skanios avinžirnių salotos su keptomis daržovėmis: receptas ir patarimai

Skanios avinžirnių salotos su keptomis daržovėmis: receptas ir patarimai