D.U.K.
Ar išrašote sąskaitas?
Taip.
Jei pasirinkote atsiskaitymą pagal išankstinį apmokėjimą, gamintojas sąskaitą įprastai atsiunčia, likus 1-2 d. iki šventės.
***
Ką daryti, jei sąskaitą apmokėjimui noriu gauti anksčiau?
Užsakymo komentare parašykite gamintojui žinutę, kad laukiate sąskaitos anksčiau.
***
Ar už kiekvieną prekės pristatymą mokėsiu atskirai?
Pristatymo paslaugos kaina skaičiuojama viena visam to paties gamintojo krepšeliui. Nebent, pasirinkote vaišių pristatymą skirtingomis valandomis ar dienomis.
***
Ar galite pagaminti man reikiamai datai?
Rekomenduojame šefo paiešką pradėti pirmame Negaminsiu.lt puslapyje, pasirinkus savo miestą ir šventės datą. Taip matysite tik tai datai laisvų šefų meniu, kurie pasirengę priimti Jūsų užsakymą.
***
Negaminsiu.lt kiekių rekomendacijos ir gairės:
VIENO KĄSNIO SUMUŠTINIŲ rekomendacijos
- 5-7 vnt/asm. (jei šventėje bus karštų patiekalų)
- 7-10 vnt/asm. (be karštų patiekalų)
Rekomendacija, jei šventė trunka 1-2 val.
BISKVITINIŲ TORTŲ rekomendacijos
- 120-150 g/suaugusiems (jei planuojamas saldus stalas su kitais desertais, torto pakaks mažiau ~100 g/asm)
- 80-100 g/vaikui
PRANCŪZIŠKOS KONDITERIJOS (musinių) tortų rekomendacijos
- 100 g/asm.
Šie tortai yra sotesni nei įprasti biskvitiniai, todėl pakaks po mažesnį gabalėlį.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.Vištienos krūtinėlę supjaustome mažais gabalėliais, sumaišome su aliejumi.Prieskonius marinatui sumaišome viename indelyje, tada sumaišome su vištiena. Atidedame į šalį.Į keptuvę sudedame daržoves, sviestą ir kepiname ant vidutinės ugnies, kol daržovės suminkštėja. Po to atidedame į šalį.
Sūrius sutarkuojame smulkia tarka ir sumaišome viename indelyje.Įkaitiname didelę keptuvę ant vidutinės ugnies. Sudedame vištienos gabalėlius ir kepiname 5 minutes nemaišydami. Tada gabalėlius apverčiame ir kepiname kitą pusę 5 minutes nemaišant. Taip kepant vištiena išliks sultinga.
Kesadilijos paruošimas – į sausą keptuvę dedame 1 tortiliją, ant jos tolygiai užberiame sūrio, išdėliojame vištienos gabalėlius, papriką, svogūną, vėl užberiame sūrio ir uždedame kitą tortiliją ant viršaus. Kaitiname keptuvę ant silpnos ugnies ir po 1-2 minučių uždedame lėkštę ant kesadilijos, apverčiame keptuvę ir dedame kepti kitą kesadilijos pusę. Iškepusią kesadiliją dedame į lėkštę, supjaustome į 4 dalis ir patiekiame su mėgstamais padažais. Taip iškepame visas kesadilijas.

Milžiniška kesadilija su jautiena ir pupelėmis
600 g maltos jautienos600–800 g virtų ankštinių (aš naudojau juodas ir raudonas pupeles, jau virtas konservuotas)400 g trintų pomidorų (iš skardinės)1 pakelis SANTA MARIA Taco prieskonių (galima ir daugiau, jei mėgstate ryškesnį skonį)1 svogūnas2 raudonos paprikosaliejaus kepimui ir tepimui200 g tarkuoto fermentinio sūrio8 didelės SANTA MARIA tortilijos (kiek jų sunaudosite priklauso nuo kepimo formos dydžio; aš naudojau standartinę orkaitės skardą)
Kesadilija su jautiena, kukurūzais ir pupelėm
Dėl prekės detalios sudėties ir informacijos apie gaminiuose esančias alergiją bei netoleravimą sukeliančias medžiagas kreiptis į gamintoją.
Pristatymo būdai
Darbo laikas
- Pirmadienis: 09:00 - 17:00
- Antradienis: 09:00 - 17:00
- Trečiadienis: 09:00 - 17:00
- Ketvirtadienis: 13:00 - 17:00
- Penktadienis: 10:00 - 19:00
- Šeštadienis: 10:00 - 17:00
- Sekmadienis: 23:30 - 00:00