pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Saldžiosios bulvės: nauda sveikatai ir panaudojimo būdai

Saldžiosios bulvės: nauda sveikatai ir panaudojimo būdai

Ideali vištos kepimo temperatūra: išvengkite sausos mėsos!

Ideali vištos kepimo temperatūra: išvengkite sausos mėsos!

Sveika Vaikų Mityba: Rekomendacijos ir Svarbiausi Aspektai

Sveika Vaikų Mityba: Rekomendacijos ir Svarbiausi Aspektai

Baltųjų Pupelių ir Pomidorų Sriubos Receptai

Baltųjų Pupelių ir Pomidorų Sriubos Receptai

Apetito Stoka Nėštumo Metu: Priežastys ir Sprendimai

Apetito Stoka Nėštumo Metu: Priežastys ir Sprendimai

Saldainiai Prie Kapinių Tradicijos: Kulinarinio Paveldo Išsaugojimas Lietuvoje

Saldainiai Prie Kapinių Tradicijos: Kulinarinio Paveldo Išsaugojimas Lietuvoje

Salotos su tunu ir varške: receptai ir patarimai

Salotos su tunu ir varške: receptai ir patarimai

Troškinta Mėsa su Raugintais Kopūstais: Sotus ir Gardus Patiekalas

Troškinta Mėsa su Raugintais Kopūstais: Sotus ir Gardus Patiekalas

Pesto Peperoncino: Aštrus Italijos skonis

Pesto Peperoncino: Aštrus Italijos skonis

Kaip Išsirinkti Tinkamas Kosmetikos Priemones: Patarimai ir Rekomendacijos

Kaip Išsirinkti Tinkamas Kosmetikos Priemones: Patarimai ir Rekomendacijos

Skrandžio Vėžys: Mitybos Svarba Ir Rekomendacijos

Skrandžio Vėžys: Mitybos Svarba Ir Rekomendacijos

Geriausi marinavimo būdai griliui - Pasiruoškite tobulam skoniui

Kalbant apie prieskonius - apskritai, kiekvienas prieskonius dedasi pagal savo skonį, bet yra kai kas svarbaus šiame marinate pipirus geriau naudoti tik juodus, o geresniam kvapui - kvapniuosius.

Geriausi marinavimo būdai griliui - Pasiruoškite tobulam skoniui

Skanūs sviestiniai sausainiai: receptai ir dekoravimo idėjos

Skanūs sviestiniai sausainiai: receptai ir dekoravimo idėjos

Kiaulienos Faršo Gaminimas: Nuo Klasikos Iki Šiuolaikinių Interpretacijų

Kiaulienos Faršo Gaminimas: Nuo Klasikos Iki Šiuolaikinių Interpretacijų