pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Sveika mityba: nauda, principai ir patarimai

Sveika mityba: nauda, principai ir patarimai

Ricinos aliejus vidurių užkietėjimui

Ricinos aliejus vidurių užkietėjimui

Kepimui skirtos sūrio rūšys: nuo tradicinių iki gurmaniškų

Kepimui skirtos sūrio rūšys: nuo tradicinių iki gurmaniškų

Naminiai sveikuoliški avižiniai sausainiai: greitas ir lengvas receptas

Naminiai sveikuoliški avižiniai sausainiai: greitas ir lengvas receptas

Klaipėdos Žuvies Turgus: Aktualus Darbo Laikas ir Ką Verta Žinoti

Klaipėdos Žuvies Turgus: Aktualus Darbo Laikas ir Ką Verta Žinoti

Kaip Paruošti Banginio Mėsą - Išsamus Gidas

Priklausomai nuo to, kaip kukulius patieksite, jie gali tapti sodriu rudenišku patiekalu, arba maloniai nustebinti pavasarį pranašaujančiais skoniais.

Kaip Paruošti Banginio Mėsą - Išsamus Gidas

Rikotos Sūrio Desertas: Lengvi ir Gardūs Receptai

Rikotos Sūrio Desertas: Lengvi ir Gardūs Receptai

Viso grūdo dalių ruginė tamsi duona be pridėtinio cukraus

Viso grūdo dalių ruginė tamsi duona be pridėtinio cukraus

Makaronai – puikus masalas žvejybai

Makaronai – puikus masalas žvejybai

Lauro Lapų Arbata Kasos Uždegimui: Gamtos Galia Jūsų Sveikatai

Lauro Lapų Arbata Kasos Uždegimui: Gamtos Galia Jūsų Sveikatai

Darbas Norvegijos Žuvų Fabrikuose: Viskas, Ką Reikia Žinoti

Darbas Norvegijos Žuvų Fabrikuose: Viskas, Ką Reikia Žinoti

Gardūs kiaulienos šniceliai: receptai ir gaminimo paslaptys

Gardūs kiaulienos šniceliai: receptai ir gaminimo paslaptys

Granola Batonėlių Receptai

Granola Batonėlių Receptai

Mozūras: tradicinis pyragas, įkvėptas istorijos ir kulinarinių knygų

Mozūras: tradicinis pyragas, įkvėptas istorijos ir kulinarinių knygų

Joniškio duonos tinginys: tradicinis receptas ir itališka interpretacija

Joniškio duonos tinginys: tradicinis receptas ir itališka interpretacija

Vasaros Sveikos Mitybos Patarimai

Vasaros Sveikos Mitybos Patarimai

Ar Pasarines Pupas Galima Valgyti Žmogui?

Ar Pasarines Pupas Galima Valgyti Žmogui?

Pasiflorų aliejus: gamybos procesas ir nauda

Pasiflorų aliejus: gamybos procesas ir nauda

Receptai su jūros sausainiais: nuo klasikinių iki modernių interpretacijų

Receptai su jūros sausainiais: nuo klasikinių iki modernių interpretacijų