pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Ricinų aliejus sausai veido odai: nauda ir naudojimas

Ricinų aliejus sausai veido odai: nauda ir naudojimas

Elektroninis receptas: viskas, ką reikia žinoti apie jo naudojimą

Elektroninis receptas: viskas, ką reikia žinoti apie jo naudojimą

Kaip virti žirnius: patarimai ir receptai

Kaip virti žirnius: patarimai ir receptai

Ką valgyti prieš varžybas: Mitybos gidas sportininkams

Ką valgyti prieš varžybas: Mitybos gidas sportininkams

Vistienos Kepenėlės su Obuoliais - Gardus ir Sveikas Patiekalas

Paruošimas 30 min Gaminimas 15 min Porcijos 2 Troškintos vištienos kepenėlės su morkomis ir grietinėle tai tradicinis lietuviškas patiekalas, kuris sujungia subtilų kepenėlių skonį su švelniu grietinėlės padažu ir saldžiomis morkomis.

Vistienos Kepenėlės su Obuoliais - Gardus ir Sveikas Patiekalas

Kaip nėščiosios mityba veikia vaiko nutukimą

Kaip nėščiosios mityba veikia vaiko nutukimą

Veršienos kotletai: receptai ir gaminimo paslaptys

Veršienos kotletai: receptai ir gaminimo paslaptys

Varškės ir grietinės padažas su česnaku: receptas

Varškės ir grietinės padažas su česnaku: receptas

Minkšti Šokoladiniai Keksiukai: Receptas

Minkšti Šokoladiniai Keksiukai: Receptas

Tobula kepta antis: paruošimo paslaptys

Tobula kepta antis: paruošimo paslaptys