Mėsos kukuliai grietinėlės ir špinatų padaže
Priklausomai nuo to, kaip kukulius patieksite, jie gali tapti sodriu rudenišku patiekalu, arba – maloniai nustebinti pavasarį pranašaujančiais skoniais. Skaičiuodami dienas iki vasaros, į meniu įtraukite daugiau žalių daržovių: šviežių špinatų lapelių, žaliųjų žirnelių. Pakepinkite šlakelyje aliejaus, užliekite grietinėle ir sultiniu, pagardinkite čederio sūriu, galiausiai – orkaitėje keptus sultingus kukuliukus paskandinkite šiame padaže, patroškinkite porą minučių. Patiekite nedelsiant, nes tiesiai nuo viryklės nukelti tokio tipo patiekalai patys gardžiausi – kol šilti, sultingi, švelnūs ir aromatingi. Išbandykite, labai gardu!
Nuotrauka Ⓒ Asta, Saulėta virtuvėJautienos patiekalai
Jautiena skani ir sveika, bet ne tokia riebi kaip kiauliena. Tačiau jautieną svarbu pagaminti teisingai, kad neperdžiūtų ir nesugadintumėte savo jautienos patiekalo. Trūksta idėjų ir vaizduotės? Tada, specialiai jums, surinkome receptus, kuriuos galima paruošti iš jautienos!
- Jautieną galite marinuoti
- Jautieną galite virti
- Jautieną galite troškinti

Mexican – meksikietiškos buritos su faršu
2024/06/06 pagal valgomeParuošimas: 15 min Porcijos: 2 Dalindamasi su Jumis skaniosiomis buritomis su faršu, labai noriu Jus pakviesti užsukti į Meksikos virtuvę. Mano viena didžiausių svajonių yra apsilankyti Meksikoje ir kol to nepadariau, tai bent bandau jų virtuvę pasikviesti į savo virtuvę. Paskutiniu metu pasižadėjau sau, kad kuo dažniau gaminsiu kitų šalių tradicinius patiekalus, o ypatingai Meksikos. … Skaityti toliau

Ką dar iš faršo? 43 skanūs ir nesudėtingi maltos mėsos patiekalai
Nors iš maltos mėsos dažniausiai esame pratę kepti kotletus, tai - labai universalus ingredientas, kuris tinka ir kaip patiekalo pagrindas, ir kaip įdaras. Ne veltui mėgstamas bene visų šalių virtuvėse, o didžiulis jo privalumas - iškepa greičiau nei įprasta mėsa.
Žvalgotės idėjų gardžiai vakarienei ar pietums? Siūlome rinktis net iš 43 puikių, kvapnių ir labai skanių patiekalų receptų!
