pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Steiko Kepimo Lygiai - Tobulo Skonio Paslaptys

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Steiko Kepimo Lygiai - Tobulo Skonio Paslaptys

Marinuoti jūros dumbliai: egzotiškas skonis jūsų stalui

Marinuoti jūros dumbliai: egzotiškas skonis jūsų stalui

Angliavandeniai: kas tai, kokiuose produktuose jų daugiausia ir kaip jie veikia mūsų organizmą

Angliavandeniai: kas tai, kokiuose produktuose jų daugiausia ir kaip jie veikia mūsų organizmą

PEDIGREE Sausas Ėdalas su Vištiena ir Daržovėmis: Sudėtis ir Privalumai

PEDIGREE Sausas Ėdalas su Vištiena ir Daržovėmis: Sudėtis ir Privalumai

Pienių vynas: unikalus gėrimas iš gamtos dovanų

Pienių vynas: unikalus gėrimas iš gamtos dovanų

Amerikietiško pyrago beta namai apžvalga

Amerikietiško pyrago beta namai apžvalga

Kepimas ant lavos akmens: privalumai, naudojimas ir priežiūra

Kepimas ant lavos akmens: privalumai, naudojimas ir priežiūra

Lydytas Sviestas ir Cholesterolio Kiekis: Faktai ir Mitai

Lydytas Sviestas ir Cholesterolio Kiekis: Faktai ir Mitai

Naminis Pomidorų Padažas Žiemai: 3 Skanūs Ir Lengvi Receptai

Naminis Pomidorų Padažas Žiemai: 3 Skanūs Ir Lengvi Receptai

Sveiki ir Skanūs Vakarienės Receptai Visai Šeimai

Sveiki ir Skanūs Vakarienės Receptai Visai Šeimai

Avienos Šonkauliukų Marinavimo Būdai

Avienos Šonkauliukų Marinavimo Būdai

Sultinga višta ant stiklainio: lengvas būdas kepti vištą orkaitėje

Sultinga višta ant stiklainio: lengvas būdas kepti vištą orkaitėje