pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs pyragėliai su aguonomis kepti aliejuje: greitas receptas

Traškūs pyragėliai su aguonomis kepti aliejuje: greitas receptas

Išgryninto terpentino eterinio aliejaus naudojimas

Išgryninto terpentino eterinio aliejaus naudojimas

Kaip kepti žuvį keptuvėje

Kaip kepti žuvį keptuvėje

Fantastiškas vištienos troškinys su obuoliais: greitas ir skanus receptas

Fantastiškas vištienos troškinys su obuoliais: greitas ir skanus receptas

Pievagrybių sriuba: greitas ir paprastas receptas

Pievagrybių sriuba: greitas ir paprastas receptas

Vištienos Sultinys Kibinai Patiekimas

Vištienos Sultinys Kibinai Patiekimas

Įdaryta Vištienos Krūtinėlė su Sūriu ir Džiovintais Pomidorais

Įdaryta Vištienos Krūtinėlė su Sūriu ir Džiovintais Pomidorais

Bulviniai Blynai su Mėsa - Gardus ir Sotus Patiekalas

Dedame keptuvę ant kaitros, apšlakstome aliejumi ir šaukštu dedame bulvių tarkių tešlos suformuojame apvalainą blyną keptuvėje , ant šio blyno mažesnį skersmeniu mėsos sluoksnį ir galop ant viršaus dar sluoksnį bulvių tarkių tešlos.

Bulviniai Blynai su Mėsa - Gardus ir Sotus Patiekalas

Kaip teisingai virti pupeles: patarimai ir gudrybės

Kaip teisingai virti pupeles: patarimai ir gudrybės

Prieskoniai maltos mėsos receptams

Prieskoniai maltos mėsos receptams