Kaip virti daržovių troškinius su mėsa?
Daržovių troškinys su mėsa gali būti pagamintas pagal klasikines technologijas arba kai kuriuos nukrypimus nuo visuotinai priimtų taisyklių. Tačiau kiekviename recepte yra bendrų taškų, ir jie turi būti prisiminti, kai pradedant virti.
- Iš pradžių mėsa paruošiama, supjaustoma ir supilama aliejuje. Naudojant kiaulieną ar veršieną, prieš švelninant plaušus, reikia šiek tiek užgerti vandens.
- Daržovių sudedamosios dalys yra pagamintos iš eilės, pradedant nuo ilgiau paruoštų ir pasibaigiančių daugiau pasiūlymų, todėl reikia mažiau laiko gesinti.
- Bet kokio recepto sudėtis gali būti pakeista valiuta, keičiantis kai kuriuos komponentus su kitais arba pridedant naujų.
Darzoviu troskinys su mesa kitaip
Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “skanus darzoviu troskinys” rasta receptų 1000Daržovės troškintos garuoseDaržovių troškinysTroškinti su mėsa ir kopūstais
Kitas raguto su mėsa ir daržovėmis receptas yra paruoštas vienu žingsniu be kulinarinių malonumų iš paprastų ir visada prieinamų produktų. Pagrindinis dalykas šiuo atveju yra kopūstai, o ideali kaimynystė bus bulvių. Sveiki, bet neprivaloma pridėti kitų ingredientų.
- mėsa - 600 g;
- kopūstai - 1 kg;
- bulvės - 700 g;
- pomidorai arba pomidorų padažas - pagal skonį;
- morkos, svogūnai - 1 vnt.
- aliejus - 90 ml;
- druska, pipirai, pagardai, žalumynai - pagal skonį.
Daržovių troškinys su baklažanais ir mėsa
Vienodai skanus patiekalas, skirtas įspūdingam bet kokio valgio pristatymui, bus virtos baklažanų ragas su mėsa. Naudojant subrendusius vaisius su rūgštokų skoniu, supilama gabaliukai, paliekama valandą, paskui nuplaunama ir išdžiovinama. Pagreitinkite virimo procesą, naudodami susuktos mėsos minkštimą.
- mėsa - 400 g;
- baklažanai - 700 g;
- morkos, svogūnai, saldieji pipirai - 1 vnt.
- pomidorai - 4 vnt .;
- česnakai - 1 galvutė;
- karštieji pipirai - 1 gabalėlis;
- aliejus - 150 ml;
- baltas sausas vynas arba sultinys - 1 stiklas;
- druska, pipirai, pagardai, žalumynai - pagal skonį.
- Apkepkite baklažanus aliejumi.
- Atskirai supjaustyta minkšta mėsa, svogūnai su morkomis, pipirai.
- Prijunkite komponentus į vieną talpyklą, supilkite vyną ar sultinį, supjaustykite patiekalą pagal skonį, patraukite 15 minučių.
- Patiekite daržovių raugą baklažanų su mėsa, prieskoniais su žolelėmis.