Nugarinės suktinukai su šoninės ir sūrio įdaru
Autorius apie receptą: Dėl suktinukų įvairovės visuomet verta užsukti pas Aguonėlę , nes idėjų daug ir labai skanių. Šį kartą skanūs Dėl suktinukų įvairovės visuomet verta užsukti pas Aguonėlę , nes idėjų daug ir labai skanių. Šį kartą skanūs ir gražūs suktinukai su kiaušinio blyneliu ir šonine - tikras gėris. (. daugiau) (. mažiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:Rodyti akcijas
TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 88 gabalėliai | kiaulienos nugarinės |
8 riekelės | kiaulienos šoninės |
2 vienetai | kiaušinių |
2 šaukštai | sūrio (parmezano ar paprasčiausio fermentinio) |
1 saujelė | petražolių (šviežių) |
pagal skonį | druskos |
pagal skonį | pipirų |
šiek tiek | sviesto |
šiek tiek | aliejaus |
Vištienos suktinukai su šonine
Šis patiekalas suteikia daug baltymų, kurie reikalingi raumenų augimui ir atsigavimui. Vištiena yra liesas baltymų šaltinis, o morkose yra daug vitamino A, būtino sveikai odai ir regėjimui. Sūris suteikia kalcio, reikalingo kaulų stiprumui, o šoninė pridės patiekalui sotumo.

Vistienos suktinukai su sonine orkaiteje
Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “vistienos suktinukai orkaiteje” rasta receptų 1000Vištienos suktinukai orkaitėje su šonine ir bulvytėmisPatys skaniausi vištos sparneliai orkaitėjeFantastiški vištienos suktinukai, įvynioti į šoninę. Šį patiekalą iš karto pamėgsite!
Jei namuose turite šoninės ir vištienos krūtinėlės, paruoškite šiuos gardžius vištienos suktinukus šoninės apvalkale.
Šie skirtingi skoniai iš tiesų puikiai dera tarpusavyje ir sukuria gardų derinį. Šį patiekalą pamėgsite akimirksniu!
Paprastas receptas, kurį verta įtraukti į savo valgiaraštį.
Jums reikės:
- Česnakų
- Vištienos kepimo prieskonių
- Žolelių pagal skonį
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę supjaustykite riekelėmis.
Švelniai jas išmuškite mėsos plaktuku.
Pabarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždėkite po gabalėlį sūrio.
Taip pat pabarstykite raudonėliais.
Jei mėgstate česnaką, prieš tai galite įtrinti vištieną su išspaustu ar supjaustytu česnaku.
PATARIMAS:
Į mėsą kartu su sūriu taip pat galite įvynioti mažųjų špinatų lapelių arba saulėje džiovintų pomidorų.
Kiekvieną taip įdarytą mėsos gabalėlį suvyniokite į šoninės gabalėlį.
Kad suktinukas nesubyrėtų, galite jį sutvirtinti mediniu pagaliuku.
Patepkite kepimo skardą riebalais ir sudėkite į ją griežinėliais supjaustytus svogūnus.
Suktinukus sudėkite vieną šalia kito ant svogūnų.
Dėkite į įkaitintą orkaitę.
Kepkite 180°C temperatūroje apie 40 minučių.
Kai mėsa suminkštės, ją išimkite.
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanu valgyti su keptomis bulvėmis arba tiesiog su šviežių daržovių salotomis.
Lėkštę taip pat galite papuošti smulkintomis petražolėmis.
Mėgaukitės maloniu skoniu!