Zuvies kotletai be kiausinio
Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!Varškės patiekalaiLengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėjePatiekalai iš vištienos ir paukštienosSkanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkamsNaudingi patarimai jūsų virtuvėjeKalafiorų salotos su sojos padažuDaržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptaiSaulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidoraisMakaronų ir picos patiekalų receptaiVeganiški "sūrio" pyragėliai ValentinuiDesertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalaiPupelių ir baklažanų troškinys be glitimoDaržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalaiVištienos, avokado ir kiaušinių salotos su saulėje džiovintais pomidorais ir citrininiu padažu
Kiaušinių salotos yra klasika, bet net ir klasika gali sužibėti naujai. Ši variacija su vištiena, avokadais ir daržovėmis yra puiki - soti, tačiau tuo pačiu ir gaivi, nenusibodusi. Salotas tinka kabinti vienas, tepti ant duonos ar gardinti vieno kąsmio sumuštinukus. Jei norite pikantiškiau, papildomai įspauskite česnako ar įdėkite šiek tiek Sriracha ar Sweet Chilli padažo. Vietoje kukurūzų galite naudoti kubeliais pjaustytą saldžią papriką ar smulkintą saliero stiebą.
Nuotrauka Ⓒ Dovilė, BeDietu.ltŽuvies kotletai be kiaušinio
Kategorija: Žuvies ir jūrų gėrybių patiekalai
Paskelbė: Lankytojas30 Balandžio 2022Skaniausi jie būna pagaminti iš šviežios žuvies (karpio, ešerio, lydekos), bet jiems - puikiai tinka ir šaldyta menkė arba jūros lydeka. Tik atkreipiame dėmesį, kad kotletams reikia 400 gramų jau atšildytos žuvies.
Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 6 žuvų kotletai.
Recepto komentarai
vidmas ( 2012-06-13 09:41:20 )neimanoma siprast kaip cia pasidaryt tuos kotletusvika ( 2011-03-10 10:32:56 )
paprasta, puiku ir labai greitai.egle ( 2010-10-07 18:54:28 )
tikrai labai skanu, pabandykit:)egle ( 2010-09-28 20:57:50 )
nu sugundete, reikes isbandyti si recepta. parasysiu kas gavos:)
Vilma ( 2009-12-18 21:52:49 )
Niam labai skanu man zuvies kotletai. As tai juos kepu is lydekos, kuria 2 kartus sumalu mesmale, malant jau antra karta imalu svoguno, piene ismirkyto batono, iberiu druskos, pipiru baltuju, idedu vegetos, ir kiausinio. Suformuotus kotletus apvolioju trupinukuose ir kepu ikaitintuose riebaluose. Patiekiu su bulviu kose, marinuotais burokeliais ir baltu padazu. Galima pirstus apsilaizyti kaip skanu.
vilija ( 2008-11-30 18:37:57 )
dar skaniau jai i tokius kotletus idedama pakepintu ir sumaltu pievagrybiu
niam niam labai skanuPalikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Patys subtiliausi žuvies kotletai: sultingi ir skanūs. Paprastas naminis receptas
Kotletai – universalus patiekalas, kurį galima paruošti gana įvairiai. Pavyzdžiui, Europos šalyse mėsa kotletams nemalinama į faršą, o Azijoje patiekiama net šalta. Galite gaminti kotletus iš įvairių rūšių mėsos, įskaitant žuvį. Šis mėsos delikatesas pasirodo švelnus ir dietinis. Svarbiausia pasirinkti gerą žuvį, be papildomų kaulų ir kartumo.
Žuvies kotletų ingredientai:
Duonos gabalėlius reikia nuimti nuo plutos ir sudėti į gilų dubenį. Duonos trupinius užpilkite pienu ir leiskite šiek tiek suminkštėti.
Šiuo metu smulkiai supjaustykite česnaką, o svogūną supjaustykite mažais kvadratėliais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, apkepkite svogūną ir česnaką iki šiek tiek auksinės spalvos.
Supjaustykite filė mažais atsitiktiniais gabalėliais. Išimkite duoną iš pieno ir išspauskite drėgmės perteklių.
Tiek duoną, tiek žuvį sumalame mėsmale, taip pat per šį virtuvės indą perleidžiame svogūnų-česnakų mišinį.
Faršo paviršių uždenkite maistine plėvele ir pusvalandžiui padėkite į šaltą vietą.
Tada iš šalto faršo formuojame kotletus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų (jis turi visiškai uždengti dugną), išdėliokite žuvies kotletus.
Kepkite žuvies produktą iš kiekvienos pusės 10 minučių.
Taip paruošite sultingus ir skanius žuvies kotletus.
Jūros žuvys keps greičiau nei upių žuvys.